Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafi389

Co mam zrobić???

Polecane posty

Gość rafi389

Co mam sądzić na ten temat i co mam zrobić??? Żyję w bardzo dziwnym związku!!!Spotykam się z bardzo fajną dziewczyną, miłą, inteligentną, uśmiechniętą, ładną, o pięknych niebiezkich oczach-blondynka.IDEAŁ!!!Kocham ją!!!Nie ukrywam-kiedyś byłem jej kochankiem!!!Ale pani jednak zakończyła swój związek.Mój związek trwa jakoś od kwietnia, może maja. Lubimy ze sabą spędzać czas, bawić sie itp. Robię dla niej prawie wszystko!!!Chodzimy razem na imprezy, pijemy, robię jej kolację po pracy, sypiamy ze sobą, rabię mazaże głowy, plecków itp. Ogólnie rzecz biorąc jak dla mnie jesteśmy parą i stworzyliśmy jakiś związek. Jednak pani twierdzi, że tak nie jest i mówi że jesteśmy tylko znajomymi i możemy zostać tylko przyjaciółmi!A tak wogóle pracujemy razem w tej samej firmie.Co tu zrobić i co mam wogółe myśleć na ten temat.Sam już nie mam pojęcia. Może wy mi pomożecie!!!Licze na was:-)

Gość fngnfgnfg
Gdybym uznała że na serio pytasz co masz zrobić to odpowiedziałabym krótko: popracować nad poczuciem własnej wartości. Na razie źle z nim i dajesz się wykorzystywać.

Gość dobre dobre o tak tak
a co ona robi dla Ciebie? Chcesz jej, bo Ci sie wymyka, jest nieosiągalna uczuciowo a TY jak pies za suką, bo suka ucieka. Nie powie Ci, że jej zalezy, bo boi sie, że jej zwiejesz...

Gość zdaniem-faceta
Ona o tym wie, że związki w pracy nie są mile widziane przez pracodawców i dlatego z pracy najczęściej musi odejść kobieta tak to jest