Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdansk 38

Jak im zaufac?

Polecane posty

Gość Gdansk 38

Pytanie do kobiet? Co druga babka nie ma problemu zdradzic swojego partnera! Dlaczego? Bynajmniej jest tak w Gdansku...

Gość no nie wiem jak tam jest
ale ja bym w zyciu tego nie zrobila... a mialam okazje. facet byl 3 lata za granica a ja tu sama... normalnie nie moglabym tego zrobic... czasem mam sen ze go zdradzilam i zaraz po tym chce umrzec tak sie martwie... na szczescie budze sie i okazuje sie ze to byl sen tylko.

Gość lilia morska
Przetestowałeś co drugą w Gdańsku? No ale chyba test wyszedł optymistycznie skoro "bynajmniej"?

Gość nie zdradzam ale
gdybym miala pewnosc ze to sie nigdy nie wyda przed NIKIM to czemu nie... :P

Gość Gdansk 38
Nie chodzi o przetestowanie tylko o kobiety ktore po wypiciu paru drinkow decyduja sie na zdrade.Sam dostalem takiego kopa,wiec pytam?

Gość dvorak
co druga? po moim sondazu to kazdy, ale to bylo przy 2 ankieterkach mezatkach.

Gość dobre dobre o tak tak
zdradza, bo się nudzi w związku, bo facet jej nie zaspokaja, bo sie na niego wkurzyła, bo jest ciekawa jak jest z innym, bo w końcu chce, żeby sie o zdradzie dowiedział i w końcu sie wyprowadził...Powodów tyle ile kobiet.

Gość a moze to gdańsk..
tak na nie działa..mój facet wyjechał do tego miasta na kurs dla strażników miejskich i zdradzał z kolezanką z którą teraz pracuje..podobno to tez było po alkoholu..

Miasto nie ma tutaj nic do rzeczy. Czy to będzie Gdańsk, Wawa czy Kraków. Wszędzie to samo :) Blehhhh ;) Mnie się 2 razy faceci pakowali do łózka a i tak nie zdradziłam :) Chociaz mogłam bo nikt by się o tym nie dowiedział :) Ale jesli kocham i mi zalezy i jest mi dobrze z partnerem to nie widze powodu zeby zdradzać :) No ale ja się ostatnio dowiedziałam od kumpla że jestem chyba wyjątkiem wśród kobiet D: i nie wiem czy mam się z tego cieszyc czy wręcz przeciwnie ... :P

Gość jacys
a facet to inny jest? wpycha tego fjuta w każda dziurę .bo co to za przyjemność sex z zalaną baba

Gość obello
głupoty opowiadasz napewno nie do druga!