szmul 152 Napisano 4 godziny temu Dużo pracujom chyba a zarobki średnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 239 Napisano 4 godziny temu Znam dwie, lubię i są mądre i ładne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 152 Napisano 4 godziny temu Trochę zazdro że mają cocodamole bez recepty, bym sobie brała. Szkoda że mądra nie byłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 553 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, szmul napisał: Dużo pracujom chyba a zarobki średnie U mnie jest taka farmaceutka, wysoka zgrabna blondynka, bardzo kobieca, subtelna, to ją lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1580 Napisano 4 godziny temu Apteka słoneczna jest najtańsza z aptek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 239 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Apteka słoneczna jest najtańsza z aptek Dopiero się dowiedziałam, że to sieciówka. Myślałam, że tak po prostu lokalne nazwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 418 Napisano 4 godziny temu apteki sa przereklamowane ostatnio dostalem nadcisnienia, 170/100, bylem u lekarza zapisal mi jakis trujacy chemiczny lek, zamiast wybrania recepty udalem sie na medytacje do lasu, wszedlem do blotnistego bajora w ktorym kapia sie dziki, i zaczalem medytowac modlac sie zeby pan jezus obnizyl mi cisnienie, po 7 godzinach medytacji, poszeldem do domu i zmierzylem cisnienie, 120/80 od tamtej pory nigdy nie skoczylo w gore, tyle tylko ze zona na mnie nakrzyczala ze chodze jak morus caly w blocie, jak opowiedzialem jej ta historie to pukala sie w czolo, niestety taka jest cena za rozwoj duchowy, nieliczni sa w stanie to zrozumiec 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1580 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, 84Michal84 napisał: apteki sa przereklamowane ostatnio dostalem nadcisnienia, 170/100, bylem u lekarza zapisal mi jakis trujacy chemiczny lek, zamiast wybrania recepty udalem sie na medytacje do lasu, wszedlem do blotnistego bajora w ktorym kapia sie dziki, i zaczalem medytowac modlac sie zeby pan jezus obnizyl mi cisnienie, po 7 godzinach medytacji, poszeldem do domu i zmierzylem cisnienie, 120/80 od tamtej pory nigdy nie skoczylo w gore, tyle tylko ze zona na mnie nakrzyczala ze chodze jak morus caly w blocie, jak opowiedzialem jej ta historie to pukala sie w czolo, niestety taka jest cena za rozwoj duchowy, nieliczni sa w stanie to zrozumiec Lekarstwa na nadciśnienie bierze się do końca życia, bo odstawienie grozi udarem i śmiercią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1580 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Dopiero się dowiedziałam, że to sieciówka. Myślałam, że tak po prostu lokalne nazwy. Ziko też są tanią apteką.. No i ta słoneczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1972 Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Apteka słoneczna jest najtańsza z aptek Tylko kolejki tam zawsze na zewnątrz nawet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1972 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, 84Michal84 napisał: apteki sa przereklamowane ostatnio dostalem nadcisnienia, 170/100, bylem u lekarza zapisal mi jakis trujacy chemiczny lek, zamiast wybrania recepty udalem sie na medytacje do lasu, wszedlem do blotnistego bajora w ktorym kapia sie dziki, i zaczalem medytowac modlac sie zeby pan jezus obnizyl mi cisnienie, po 7 godzinach medytacji, poszeldem do domu i zmierzylem cisnienie, 120/80 od tamtej pory nigdy nie skoczylo w gore, tyle tylko ze zona na mnie nakrzyczala ze chodze jak morus caly w blocie, jak opowiedzialem jej ta historie to pukala sie w czolo, niestety taka jest cena za rozwoj duchowy, nieliczni sa w stanie to zrozumiec Dobrze że nie musiałeś jeść tego co dziki w tym bajorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1580 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Tylko kolejki tam zawsze na zewnątrz nawet. W sobotę dosyć długo mają otwarte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 363 Napisano 3 godziny temu 48 minut temu, szmul napisał: Dużo pracujom chyba a zarobki średnie to chyba tylko technicy magister farmacji to ma dobre pieniądze i się nie przepracowuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 152 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to chyba tylko technicy magister farmacji to ma dobre pieniądze i się nie przepracowuje Piszo że różnica 1k i wyżej w zarobkach między technikiem a magistrem w zależności od miasta hm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 363 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, szmul napisał: Piszo że różnica 1k i wyżej w zarobkach między technikiem a magistrem w zależności od miasta hm bez magistra na zmianie nie możesz otworzyć apteki - sądzę ,ze 1k różnicy w zarobkach - jak masz w aptece 1 magistra i 3 techników na zmianie - jest delikatnie mówiąc niedoszacowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 152 Napisano 3 godziny temu Fajne mają zajęcie tacy laboranci perfumiarze i naukowcy ale zazdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1972 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: W sobotę dosyć długo mają otwarte Nie chodzę tam bo nie chce mi się stać w kolejce. Do 20.00 w sobotę mam aptekę inną pod domem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1972 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to chyba tylko technicy magister farmacji to ma dobre pieniądze i się nie przepracowuje 4 tys ma znajoma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 152 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: bez magistra na zmianie nie możesz otworzyć apteki - sądzę ,ze 1k różnicy w zarobkach - jak masz w aptece 1 magistra i 3 techników na zmianie - jest delikatnie mówiąc niedoszacowana Hm zależy od apteki, no idea nie siedzę w tym biznesie tylko pobieżnie poczytałam na fejsbuku, pewnie i wyżej niż 1k zazwyczaj, kolejki to są u mnie wielkie w aptekach, w jednej to jest z 6 farmaceutów na raz żeby ich wszystkich obsłużyć. Pewnie większość to technicy Edytowano 3 godziny temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 363 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: 4 tys ma znajoma. magister farmacji? masakra w mojej okolicy parę razy widziałem jak apteka szuka magistra - zazwyczaj zostaje kierownikiem apteki i całą robotę robią technicy a magister siedzi na zapleczu i tylko to robi co niezbędne (wydaje niektóre leki i robi receptury) 4k to okolice najniższej krajowej to tutaj żaden magister farmacji się nie schyli po takie pieniądze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1972 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: magister farmacji? masakra w mojej okolicy parę razy widziałem jak apteka szuka magistra - zazwyczaj zostaje kierownikiem apteki i całą robotę robią technicy a magister siedzi na zapleczu i tylko to robi co niezbędne (wydaje niektóre leki i robi receptury) 4k to okolice najniższej krajowej to tutaj żaden magister farmacji się nie schyli po takie pieniądze Tak technik farmacji. U nas są małe zarobki. Ona juz z kilka lat pracuje w aptece ale nie siedzi tylko na zapleczu bo co wejdę to przychodzi i obsługuje klientów. Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 363 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Tak technik farmacji. U nas są małe zarobki. Ona juz z kilka lat pracuje w aptece ale nie siedzi tylko na zapleczu bo co wejdę to przychodzi i obsługuje klientów. bo to technik - oni się napracują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1972 Napisano 3 godziny temu Nie wiem kim ona jest bo byla technikiem a potem robiła studia ale nie wiem mize ich nie skończyła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 2 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, Onaaaa napisał: Tak technik farmacji. U nas są małe zarobki. Ona juz z kilka lat pracuje w aptece ale nie siedzi tylko na zapleczu bo co wejdę to przychodzi i obsługuje klientów. Dialog: - Magister farmacji? zamulonaaa - tak, technik farmacji. wciaz jesteś pewna tej maturki i przynależności do Mensy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoczysław 0 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Apteka słoneczna jest najtańsza z aptek 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Ziko też są tanią apteką.. No i ta słoneczna. I jaki to ma związek z tematem? Masz chociaż jakieś zniżki na wcierki na porost szczeciny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 2 Napisano 2 godziny temu Salowa wbijała nawet Smokowi na priw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1972 Napisano 2 godziny temu 31 minut temu, samochód od bezdomnego napisał: Dialog: - Magister farmacji? zamulonaaa - tak, technik farmacji. wciaz jesteś pewna tej maturki i przynależności do Mensy? Przy Chwilunii trzeba stosować skróty myśleniowe bo czyta w myślach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 2 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Przy Chwilunii trzeba stosować skróty myśleniowe bo czyta w myślach Oczywiscie, mitomanska, niezbyt rozgarnieta trollico Chyba nie przeczytał, sadzac po przebiegu tego dialogu. ale wg tej logiki ptasiego móżdżku, możesz być w istocie Panią Architekt! Tyle dobrego! Edytowano 2 godziny temu przez samochód od bezdomnego Szyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 152 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Przy Chwilunii trzeba stosować skróty myśleniowe bo czyta w myślach On to chyba nic innego nie robi tylko czyta i czyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 46 Napisano 2 godziny temu To straszne że czeba pracować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach