samochód od bezdomnego 1 Napisano 32 minuty temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Też tak pomyślałam Ty nie myslisz A raczej myslisz to, co wiatr zawieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1580 Napisano 31 minut temu 1 minutę temu, samochód od bezdomnego napisał: Ty nie myslisz A raczej myslisz to, co wiatr zawieje. Wiem co widzę. Jesteś upadkiem tego forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 1 Napisano 29 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wiem co widzę. Jesteś upadkiem tego forum Uwazaj, szlaban leci ci na łysy łeb! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1580 Napisano 29 minut temu 10 minut temu, Koralgor napisał: Ktoś z kliki bo ich się nie czepia To jest ta sama osoba co pisze na nicku choroszcz jukon welcome Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 58 Napisano 29 minut temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Teraz to wiem nigdy jusz nie postawie lachona nad finanse Finanse powinny być dobrze zaplanowane i każdy ma swoje. Podręczne finansòw swoich nie mają, jak biorą od kogoś kasę czy ich utrzymuje nawet w sądzie jak jest sprawa sądowa muszą zwrócić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1580 Napisano 28 minut temu Przed chwilą, samochód od bezdomnego napisał: Uwazaj, szlaban leci ci na łysy łeb! Wezwać pogotowie? Zaraz stracisz nick i tyle będzie twojego choroszcz. Jesteś zwykły zawistny troll z postępującą chorobą psychiczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 58 Napisano 27 minut temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wezwać pogotowie? Zaraz stracisz nick i tyle będzie twojego choroszcz. Jesteś zwykły zawistny troll z postępującą chorobą psychiczną. Nawet nie musi być żona wystarczy stwierdzenie konkubinatu. Sory do do Lezaka Edytowano 26 minut temu przez Bodnarajca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 1 Napisano 27 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wezwać pogotowie? Zaraz stracisz nick i tyle będzie twojego choroszcz. Jesteś zwykły zawistny troll z postępującą chorobą psychiczną. Nie zes/raj sie, staroocho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 741 Napisano 25 minut temu 28 minut temu, samochód od bezdomnego napisał: Brajanowi jak matury poszły? Jez ze swoim lovelasem już ustalili że o wyniki matur nikt na studiach nie pyta przy takim wsparciu intelektualnym to brajan matury nawet nie powącha, bo uwierzy w te bzdury, zanim w ogóle otworzy podręcznik. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1580 Napisano 24 minuty temu 1 minutę temu, samochód od bezdomnego napisał: Nie zes/raj sie, staroocho Czyli choroszcz jukon welcome jak nic Obawiam się, że zaraz popuscisz trollico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 1 Napisano 24 minuty temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Obawiam się, że zaraz popuscisz trollico Nie kopiuj stara prukwo, wymysl cos swojego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 1 Napisano 22 minuty temu 1 minutę temu, salix napisał: Jez ze swoim lovelasem już ustalili że o wyniki matur nikt na studiach nie pyta przy takim wsparciu intelektualnym to brajan matury nawet nie powącha, bo uwierzy w te bzdury, zanim w ogóle otworzy podręcznik. Bajan niech od razu uderza w branże katalizatorska, wujek go podszkoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 363 Napisano 17 minut temu 4 minuty temu, salix napisał: Jez ze swoim lovelasem już ustalili że o wyniki matur nikt na studiach nie pyta przy takim wsparciu intelektualnym to brajan matury nawet nie powącha, bo uwierzy w te bzdury, zanim w ogóle otworzy podręcznik. a pyta? chyba wyraźnie napisałem wtedy, że jak już jesteś na studiach to nikogo wynik matury nie obchodzi czy może byłaś na jakichś wyjątkowych studiach gdzie co egzamin wykładowca sprawdzał komu jak matura poszła? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 58 Napisano 15 minut temu 6 minut temu, salix napisał: Jez ze swoim lovelasem już ustalili że o wyniki matur nikt na studiach nie pyta przy takim wsparciu intelektualnym to brajan matury nawet nie powącha, bo uwierzy w te bzdury, zanim w ogóle otworzy podręcznik. Piszą osoby co nie mają swoich dzieci albo przynajmniej w wieku szkolnym. Nawet matury nie zda, nie każdy zdaje jest dużo uczniów nie zdają mają czas w Sierpniu zdają poprawkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 1 Napisano 14 minut temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a pyta? chyba wyraźnie napisałem wtedy, że jak już jesteś na studiach to nikogo wynik matury nie obchodzi czy może byłaś na jakichś wyjątkowych studiach gdzie co egzamin wykładowca sprawdzał komu jak matura poszła? Zacny fikoł, milordzie. Czyli nikt nie pyta na studiach, na ktore sie dostało, mając zdany egzamin w kieszeni. No istotnie tak jest Nie rozbij sobie czoła w tych filolkach broniąc uposlicy Chyba w sprawie technik magister oddałeś walkowerem obronę?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 1 Napisano 13 minut temu Jako przypadek beznadziejny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 363 Napisano 11 minut temu 1 minutę temu, samochód od bezdomnego napisał: Jako przypadek beznadziejny tak Cię właśnie widzę więc szkoda mi energii na zapasy ze świnią w błocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1972 Napisano 8 minut temu 4 minuty temu, Bodnarajca napisał: Piszą osoby co nie mają swoich dzieci albo przynajmniej w wieku szkolnym. Nawet matury nie zda, nie każdy zdaje jest dużo uczniów nie zdają mają czas w Sierpniu zdają poprawkę Nie zawsze sie zda i nie ma co też uczyć się nie wiadomo ile i wariować i mieć stresa. Iść na luzie to najlepiej pójdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 150 Napisano 5 minut temu (edytowany) 39 minut temu, samochód od bezdomnego napisał: Tylko twoj stary. Aha no sory nie sądziłam że to zabrzmialo tak jakbym uważała cie za faceta i odpada, pisałam na szybko Dziwia mnie takie tezy u faceta bo oni zazwyczaj się bronią wzajemnie Edytowano 1 minutę temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 1 Napisano 2 minuty temu 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: tak Cię właśnie widzę więc szkoda mi energii na zapasy ze świnią w błocie W pełni rozumiem, desperacie Ciezko świecić oczami za upoślę. Wyczerpujące energetycznie zadanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 58 Napisano przed chwilą Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie zawsze sie zda i nie ma co też uczyć się nie wiadomo ile i wariować i mieć stresa. Iść na luzie to najlepiej pójdzie. Grunt aby dziecko było zdrowe. Nie każde dziecko potrzebuje dodatkowych zajęć zależy czy szybko i jak przyswaja wiedzę. Kobiety młode po Uniwersytecie albo nawet jak chodzą kierunek pedagogika i się uczą, dorabiają przygotowaniu do matury. Wystarczy rodzic zatrudni taką absolwentke Uniwersytetu. Chwalenie się akie kto jakie ma wykształcenie tutaj, na forum ktoś zrobił błąd ortograficzny uwnianym forum żyjac w piwnicy bez pieniędzy i pisząc posiadając tu 24 na 24. Ciepło jest na dworze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach