Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

W jakim wieku dziecku zrobic tatuaż?

Polecane posty

W jakim wieku dziecku zrobić tatuaż? (mój synewk ma 4 lata) Jaki koszt tatuażu kolorowego?-napis- Kocham Mamusie! -na brzuszku-sredniej wielkości. Wiecie to pomóżcie. 🌻

Gość aaaaaaarrrrrghhhh
ja robię tatuaże płodom

Gość trrrrrrr
zrób se na czole, jestem głupia pizda, a nie dziecku będziesz robiła

Gość jejku jak Ci sie
Chce z rana ludzi prowokowac do bezowocnej dyskusji ???Puknij sie w ten pusty leb :D

chcę żeby dziecko miało pamiatkę z dzieciństwa jakąś w miare trwałą :) w dodatku miłą dla mnie

Gość lekarz kazał
przytakiwać..... a generalnie proponuję hasło 'nie karmić trolla' zastosować.... miłego dnia 🌻

żartujesz?? 4 lata i jeszcze nie ma tatuażu?? w swojej grupie przedszkolnej- na pewno już jest pod tym względem zapóźniony😭 moje dziecko już miało na roczek!!!:classic_cool:

Gość oranzada wypusc bable z
mozgu, to zaczniesz myslec Prowokacja

Gość nałóż na początek
no 4 lata to już najwyższa pora. moja mama mi sprawiła podobny w wieku 2,5 roku. spodobało mi się to i teraz mam własne studio tatuazu. mogę ci zrobić za free

Gość moje chlopaki zrobili
sobie w wieku 20 kilku lat i dostali taki opie.rdol ze im kapcie spadli

Gość tangax
4 lata to już wystarczający wiek... można to zrobić sposobem domowym i oszczędzisz na studiu tatuażu najpierw zdezynfekuj skórę - najlepiej rtęcią z termometru, ma silne właściwości bakteriobójcze, tylko potem ją wyrzuć do kosza bo na dłuższą metę jest szkodliwa potem przyłóż do skóry lód z lodówki aby znieczulić dziecko miejscowo ostrym nożem natnij skórę we właściwy wzór i zanim zacznie się krawienie szybko wprowadź tam odpowiedniego koloru farby plakatowe i szybko znów uciśniej pakiem lodowym co zasklepi ranę na drugi albo trzeci dzień będziesz mogła cieszyć się miłym obrazkiem misia albo motyla na brzuszku Twojego dziecka dzieci też to uwielbiają, wiadomo że berbecie lubią jak coś się dzieje :-)

Gość maciussssss
proszę wytatuuj mu jeszcze że tatusia kocha

Gość slomkaa
na tylku tatttoo " Tatuś kocha i czeka" :D:D buhahhaahha

Gość frk-0999
Ten nietuzinkowy pomysł z tatuażem :D jednoznacznie świadczy o tym, że niejaka Oranżadka to zwykła prowokacja :D nawet zabawna :D tatuaż na brzuszku KOCHAM MAMUSIĘ :D

Gość terenia_soja
nie naśmiewajcie się z niej dzieciaki naprawdę lubią takie ozdoby, kolczyki, klipsy szczególnie dziewczynki

Gość aisoggosia
A może później to mu się nie spodoba... I co wtedy? A może będzie się tego wstydził! Według mnie to po prostu prowokacja.I to marna!!!

oranżadnka - daremny to jest trud, a nie ludzie :) Masz plusa za prowokację, ale minusa za to, że taka marna. Postaraj się bardziej. P.S. Słyszałam, że ex premier ma takie tatoo :D

Proponuję zrobic sobie tatuaz z ziemniaka- taki tatuaz pieczątka. Bierzesz ziemniaka, przekrajasz na pol. Następnie nozykiem wydłubujesz odpowiedni wzor- przykladowo 'Glupek' i następnie wbijasz sobie na czolo. Mozesz sobie wiele takich pieczątek tatuazy zrobić w roznych kolorach- odpowiednie farbki zakup!

mila dla Ciebie?? nie wiesz ze dziecko jeszcze rosnie i rozciaga mu sie skora? a jesli ono nie bedzie chcialo miec tatuazu jak dorosnie? jestes straszna egoistka a dziecko to nie zabawka...pamiatki mozesz mu zdjecia porobic a poza tym to jest ingerencja w skroe chcesz zeby ci dziecko zachorowalo? rane mu zrobisz trucizne wpuscisz pod skore...mam nadzieje ze to prowokacja bo jak nie to jestes strasznie glupia i nieodpowiedzialna matka:/

Gość worek starego wiarusa
:D🖐️