Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 14, 2007 musiałam jej pilnować :O nabiera wody bez końca czy ktoś się spotkał z takim objawem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oranżadka 0 Napisano Listopad 14, 2007 Ty idź lepiej rozumku nabierz dzieciaku...i do szkóly anie na forum dla dorosłych siedzieć :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marjola 0 Napisano Listopad 14, 2007 dobrze że nie pękła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Listopad 14, 2007 Ze śniadaniem w łazience? Nie:P Ale pralki często się psują, trza nową kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 14, 2007 co za gruchot! prania nie chce wypuścić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frk-0999 Napisano Listopad 14, 2007 ...ale nabiera w sensie 1) nabiera, nabiera i wypuszcza 2) nabiera baaaaaaaaardzo powoli ale nabiera 3) nabiera ale wody nie widać poprzez to takie okienko ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 14, 2007 nabiera nabiera nabiera :O muszę ją wyłączać i szukać takiego miejsca na pokrętle gdzie już nie nabiera ... kuźwa! sterowanie ręczne a z rury odpływowej farfocle lecą :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRALKA BRUDóW Napisano Listopad 14, 2007 Masz źle założony wąż do odpływu wody.... za wysoko. lub za nisko... nie pamiętam jak to było.. Spróbuj poprawić.. powinno pomóc.. albo nie ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słynna Praczka 0 Napisano Listopad 14, 2007 Ej, to mogłabyś ją wynieść na dwór i miałabyś - jak na słynnym obrazie - śniadanie na trawie. :-) A tak poza tym - czy używała Pani Calgonu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 14, 2007 w związku z zapchanym odpływem w ścianie zawsze rura była podpięta do wanny na tej samej wysokości :O nie używam calgonu bo odkamieniacz jest dodawany do każdego proszku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UK SUBS 0 Napisano Listopad 14, 2007 Bardzo możliwe, że zużył się programator. Tam są setki zębatych kółeczek, które odpowiadają za prawidłowe przesuwanie się owego pokrętła. Ale one są plastikowe i pękają po jakimś czasie. Jak któreś się rozleci, to pralka utyka w jednym miejscu i trzeba - tak jak w Twoim wypadku - przesuwać ręcznie. Wkazana wymiana programatora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 14, 2007 o matko... :( programator to najdroższa część w pralce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 14, 2007 a może tylko coś się zapchało bo lecą jakieś takie coś...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frk-0999 Napisano Listopad 14, 2007 jeśli coś leci to sprawdź filtr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 14, 2007 a ja to mogę sama sprawdzić? jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frk-0999 Napisano Listopad 14, 2007 normalnie odłamujesz tę dłuższą część ćmika a ta krótsza co ci zostaje w ręku to właśnie filtr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 14, 2007 ...? co odłamuję? :O proszę jaśniej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oranżadka 0 Napisano Listopad 14, 2007 woj maż tam wsadzał i mu wciągnęlo :( ale tak sie lini twoja pipa i w majtach masz tone włosów i te majty wrzucasz do pralki to sie zapchała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frk-0999 Napisano Listopad 14, 2007 ćmikasz wułkiem w grybcu a potem zwyczajnie nawlekasz na pochwę wewnętrzną śródpiorącą zezułę i masz przefiltrowane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lwonkaB Napisano Listopad 14, 2007 Oranżadka!!! Jestem w szoku!!! :-o Ty?! Tak dobrze wychowana gospodyni domowa? :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 14, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kapitan Kloss Hans Napisano Listopad 14, 2007 mialem to samo elektrozawory poszly na emeryture do wymiany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 14, 2007 czekam na fachowca najgorsze że mi pranie utknęło w bębnie :O od tylu godzin, moze się nie ześmierdzi? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kapitan Kloss Hans Napisano Listopad 14, 2007 napisz co bylo bo u po takich objawach elektrozawor wysiadl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 14, 2007 napiszę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chlora 0 Napisano Listopad 14, 2007 zajebisty topic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a i owszem Napisano Listopad 14, 2007 )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wielkie mi rzeczy Napisano Listopad 14, 2007 a moja 12 lat chodzi i nie chce sie zepsuc :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 15, 2007 już działa zapchała się paprochami :P kosz naprawy 50 zł. po znajomości ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UK SUBS 0 Napisano Listopad 15, 2007 No i dobrze. Czyli nie programator, tylko pipa się lini :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach