Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jedna z tłumu

NIEZAPŁACONY MANDAT !!!!!!!!!

Polecane posty

Dzis był komornik mam niepłacony mandat 200 zł .Zabrał mi telewizor jestem wsciekla ! Czy mial do tego prawo ? Telewizor był warty więcej niż 200 zł.

NIE jestem bezrobotna ! Prosiłam aby rozłożył mi tą sumę na raty ,a on zabrał telewizor . GNOJEK -jestem wsciekła

Nie jesteś bezrobotna, czy jesteś???? Według prawa albo zabierają Ci tę sumę przy rozliczeniu rocznym, tzn. nie oddają Ci jakichś zwrotów i sobie potrącają z odsetkami, jak pracujesz. Czy jakoś tak:P A jak nie pracujesz, to do domu przychodzi komornik. Więc jak najbardziej miał do tego prawo, ciesz się, że nie miałaś sprawy w sądzie;) Dopiero byś się wykosztowała.

JESTEM BEZROBOTNA !!!!!!!!!!! NIE MIAŁAM Z czego zapłacic ! A CZY W TAKIEJ SYTUACJI NIE MOGLI TEGO UMOŻYC !! CO ZA POGRANE RZEPISY

Nie, nie można umorzyć. Tłumaczę Ci, że jak jesteś bezrobotna, za młoda, studiujesz, nie masz dochodów itd., to komornik przychodzi do domu. O umorzenie można się starac, jeżeli ktoś nie ma środków do życia i uzbiera mandaty na kwote powyżej 1000zł. A co zrobiłaś? Piłaś alkohol w miejscu publicznym????

Przekroczyłam prędkosc !!!!!! ale nie ważne , co ja będę dzis oglądac wieczorem ? dzieci zawsze czekają na dobranockę -jestem załamana

Gość paco rabane
moge ci dac telewizor 14 cali no pozyczyc

dzięki -chociaż jeden miły gest dzisiaj :)

Gość paco rabane
ale mieszkam w kielcach

NIE do Kielc mam jak z tąd do nieba jestem z Przemysla

Gość obywatelka polska
Wez sobie w sklepie nowy telewizor ,na małe raty

Gość też jestem z Kielc
paco rabane 🖐️

Gość Nałęczowiankę
"Przekroczyła prędkość" bezrobotna bidulka! Na rowerze? jechała pewnie na prace interwencyjne. Zwyczajnie myślała krowa, że jej sie upiecze. A pism, wezwań i ponagleń wcale nie czytała. I bardzo dobrze, niech ma nauczkę i paru innym nakładzie do głowy, że przekraczanie przepisów nie popłaca

Gość obywatelka polska
o proszę jaką mamy wzorową obywatelkę NAŁĘCZOWIANKĘ -a ty głupia krowo nigdy nic nie przeskrobałas

Gość Nałęczowiankę
Nigdy nic, co podlegałoby karze, nawet administracyjnej.

TO gratuluję - niestety ja nie jestem taka doskonała

Gość kciukWdol
swoja droga policja to jest legalna mafia czepiaja sie normalnych ludzi i kurwa wpierdalaja im sie i tak juz w przejebane zycie a gdy kibole chuligani i te inne kurwy chodzace bija sie na ulicach czepaiaj sie tych normalknych obywateli co policja niszcza rzeczy publincze to wtedy policji nie ma bo musza wypisac mandat za predkosc np mi poniewaz przekroczyl;em pred 20km spieszczacz sie z tpowarem :/ pojebany narod jeszcze raz to powtorze a ty jenda z tlumu jak by nie to dziecko (zapewne maz :/) to moze bym wpadl do ciebie z tym telewizporem akuratm ma nie potrzebny jeden no i tez jestem z Przemysla ale w takim ukladzoie to wiesz nie wpierdalam sie ...

Dzięki KCIUKW DoL ! Pograny kraj ,pograne przepisy ,pograni gliniarze i przez to wszystko zostalam bez telewizora . Po jaką cholerę wpó sciłam tego komornika