Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

Ogrodowy pies że hej!!!

Polecane posty

Zaczynam powoli myśleć nad powiększeniem mojego dobytku o psa ogrodowego że hej!!! Pies ten żyłby sobie w ogrodzie i sczekał na zawołanie albo jakby ktoś spacerował wzdłuż drutów. Byłby żywym krasnoludkiem ogrodowym-taką ozdobą że hej!!! Sąsiedzi widzieliby jak będą szli wzdłuż drutów jakiego mamy pupila że hej!!! a ten ujadałby na nich że hej!!! Jakiego żywego psa ogrodowego polecacie, ma któraś z was? 🌻

Gość hehhhhhhy
a ja mam pytanie czy ty nie mozesz wymyslic czegos innego? tylko ciagle o zwierzetach bo wiesz ze ludzie na nie reaguja? postaraj sie bardziej i niech cie lepiej toz nie zlapie w sieci bo sie ebdziesz musiala nieźle tlumaczyc ;)

Gość raNikA-20
ja mam chihuaua bardzo dobry pies do ogrodu, tylko trzeba uważać bo może zabić jak się zdenerwuje

Gość żałosna jesteś że hej
!!! :-o

Gość frk-0999
Oto typowy piesek ogrodowy. Ma wiele zalet. Jest nie tylko wspaniałym towarzyszem dziecięcych zabaw, dzikich gonitw po całym ogrodzie, wiernym stróżem domu i ogrody ale także utylizatorem. Pięknie prezentuje się na tle krasnali ogrodowych. http://afryka.blox.pl/resource/hiena3serengeti.JPG

Gość Kapitan Kloss Hans
moj Azorek siedmiorasowy zrobil by z toba porzadek i z psem ogrodowym hey chociaz jest wyjatkowym spiochem i teraz spi sobie smacznie i ma w du.pie wszysko do obiadu

Gość frk-0999
Ależ jest takie zwierzątko, jego nazwa handlowa to hiena ale, że hiena brzmi i wygląda jak le chien, więc mówimy, ze to pies, zdecydowanie zewnętrzny :)