Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kciukWdol

alkohol szkodzi wszystkiemu ...

Polecane posty

Gość kciukWdol

niech mi ktos pomoze ostanioo wyladowalem na wytrzezwialce :( wyrownalem juz nocleg ale tearz musze jeszcze dostarczyc do szpitala jakis AKTUALNY DOWOD UBEZPIECZENIA co to kurwa jest :/ ja juz nie wiem oczywiscie nikogo sie niue pytam boi nawet suie nie przyznaje ze tam wyladaowalem jak do wielu innych rzeczy :/ .... pomoz ktos ??

podbita legitymację ubezpieczeniową masz przynieść - dowód, że jesteś ubezpieczony

Albo dokument ZUS RMUA jak nie masz ksiazeczki - jesli jestes ubezpieczony w zakladzie pracy. Jesli w PUP to stamtad zaswiadczenie, ze jestes ubezpieczony.

Gość kciukWdol
no ale skad mam to wzisac dodam ze chodze do szkoly sredniej do technikum no i mam rente po zmarlym ojcu ja juz nie iwem nie mam zamiaru placic jeszcze 150 zl to byloby conajmniej oszustwo :/

Gość kciukWdol
pomoz ktos prosze bo mnie kurwa zarz chuj sopali nie moge sie tak denrwoaac... kurwa co za Pojebany kraj w ktoym zyjemy przec iez wiem ze jestem ubezpieczony i nie mam zamiru za nic placic do chuja pozatym mieli moje dane dowod osobisty itp przeciez kurwa mogli sopbie gdzies tam wpisac w komputerku i by im wsyzstko wyskoczylo przeszukalem juz wszytkie dokumenty i kurwa dochodze do wniosku ze nie wiem czego szukam ....

Gość kciukWdol
nic z tego nie bedzie :/ :( i znow pojdzie po kosztach -150zl