Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria11

czy potrafi mnie ktos zrozumiec i cos poradzic?

Polecane posty

Gość daria11

jest mi zle bo nie lubie swojej pracy i ciagle jakies niepowodzenia prze to czuje sie wypalona i nie chce mi sie zyc malo tego kolega z ktorym jestem w stalym kontakcie mam problemy z poczuciem wartosci probuje go wspierac i nie daj po sobie poznac ze ja mam podobnie bo chce na niego dobrze wplynac a dodatkowymnarzekaniem moglabym tylko sprawe pogorszyc

Gość napisz to jeszcze raz
ze znakami interpunkcyjnymi

Gość daria11
jest mi zle bo nie lubie swojej pracy i ciagle jakies niepowodzenia .Przez to czuje sie wypalona i nie chce mi sie zyc, malo tego kolega z ktorym jestem w stalym kontakcie ma problemy z poczuciem wartosci .Probuje go wspierac i nie daje po sobie poznac ze, ja mam podobne problemy. Chce na niego dobrze wplynac, a dodatkowym swoim narzekaniem moglabym tylko sprawe pogorszyc

rada jest w sumie jedna: zmienić pracę i dać sobie spokój z wspieraniem kogo innego, skoro nie ma komu Ciebie wesprzeć:)

Gość czemu bardziej martwisz
sie o zdrowie i samopoczucie kolegi niz o swoje wlasne? czy kolega odwdziecza Ci się tym samym....? no i zacznij od przejrzenia ofert pracy w necie :)

Gość ---aniol--
to tylko depresja jesienna --troche witamin --nowe ciuchy i bedzie po sprawie no i do kawiarni sie wybierz na goraco kawe z pysznym ciastkiem --pozd-

Gość daria11
bo ja mu sie nie przyznaje ze jest mi zle , wspieram i dodaje mu otuchy bo wiem ze swoim narzekaniem nic nie wskoram wtedy on moze jeszcze bardziej zobaczy ze nic nie ma sensu a dobre slowo zawsze w cenie i czlowiek lepiej sie czuje. On mnie nie wepsrze bo najzwyczajniej nie mowie mu o swoim problemie wiec skad ma wiedziec?A martwie sie o niego bo mi zalezy to juz nie jest nastolatek, a jakos nie umie sobie poradzic ze soba