Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 14, 2007 to prawda? właśnie usłyszałam ze Frytka pozwała p. Michała Brańskiego właściciela pudelka :D no no... szacun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choojosa 0 Napisano Listopad 14, 2007 tego sie nie spodziewalam :o ale szacun! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 14, 2007 facet ma łeb do interesów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choojosa 0 Napisano Listopad 14, 2007 pudel to szmelc takowy sam jak cale o2 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choojosa 0 Napisano Listopad 14, 2007 a gdzie ja tam stopy pudla oglądam :o :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizofreniczka 0 Napisano Listopad 14, 2007 a bo to pierwszy raz Brański jest pozywany ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gotycka plaża 0 Napisano Listopad 14, 2007 ano przecież oba są na jednym portalu o2 - czym tu się dziwić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 14, 2007 no to ja niedoinformowana ;) od dziś w ramach samodoskonalenia codziennie rano wykonam przegląd pudla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tamit 0 Napisano Listopad 14, 2007 A za co go pozwała?:P? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alle aferra Napisano Listopad 14, 2007 http://www.pudelek.pl/artykul/6388/frytka_pozywa_bosko/ :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach