Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

Kremowanie zwłok - prawda czy mit?

Polecane posty

Wczoraj mąż powiedział mi (ale chyba mnie wkręca) że zwłoki się kremuje na życzenie. Ja jeszcze nie widziałam osobiście żeby jakieś zwłoki kremowali i niby po co kremowac zwłoki :( przed pochówkiem. Mąż powiedział mi że kremacja zwłok może się odbyć na życzenie :( Wiecie czy to prawda? Jest jakis specjalny krem do zwłok? może kremuje sie żeby człowiek nie zmartwychwstał ?

Gość ty juz nie jestes smieszna
kiedys moze byłas...na początku, ale co za duzo to i świnia nie chce :O

Gość cosmos vulgaris
oranżadko, a to już jest mocno niesmaczne :O Dopóki w grę wchodziły zużyte koty zewnętrznę i lizawki dla nich, było zabawnie. Ale kremacja zwłok nie jest tematem rozrywkowym. Widać wyraźnie, że żadnej z bliskich osób nie musiałaś poddawać spopieleniu. Mam nadzieję, że następny temat który założysz nie będzie dotyczył nowotworów albo zespołu nagłej śmierci łóżeczkowej, na przykład? :( Może jednak zostań przy dotychczasowym repertuarze.

Gość cosmos vulgaris
oranżadko, a to już jest mocno niesmaczne :O Dopóki w grę wchodziły zużyte koty zewnętrznę i lizawki dla nich, było zabawnie. Ale kremacja zwłok nie jest tematem rozrywkowym. Widać wyraźnie, że żadnej z bliskich osób nie musiałaś poddawać spopieleniu. Mam nadzieję, że następny temat który założysz nie będzie dotyczył nowotworów albo zespołu nagłej śmierci łóżeczkowej, na przykład? :( Może jednak zostań przy dotychczasowym repertuarze.

Gość cosmos vulgaris