Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suszarkowa mama

GDZIE MOGE ZNALEŹC DZWIĘK SUSZARKI

Polecane posty

Gość suszarkowa mama

Mój mały zasypia tylko przy suszarce, to juz 5 przepalona z kolei, czy macie może namiary skąd moge ściągnąc dzwięk suszarki, proszę!!!! Nagrywanie nie pomaga, bo dzwięk jest nieczysty.

moze nagraj ten dzwiek i swiety spokoj:) bedziesz puszczac z kasety, moj chlipak tez jest chory na punkcie suszarki!!!

u nas tez tak bylo :) zaczelismy go odzwyczajac i juz od okolo 2 mies jest ok. Ale czasem np o 4 rano suszara niezastapiona :) sluchalam na TVN style, ze to dlatego, bo maluszkowi przypomina sie dzwiek z lona matki.

Gość suszarkowa mama
Piszę, że dzwięk jest inny z płyty i on na niego nie reaguje, dlatego proszę o info skąd ewentualnie moge go ściągnąc. Mysz-ka a jak odzwyczailiscie synka od suszarki????????????

Gość suszarkowa mama
czy któras ma taki dzwiek?

Gość suszarkowa mama
dziewczyny macie ten dzwiek gdzies?bylabym bardzo wdzieczna.

Gość suszarkowa mama
naprawde nikt nie ma?????????????????????

Gość problem suszarkomanii
Witam was drogie kolezanki! JA ROWNIEZ MAM PROBLEM Z SWOIM MALUSZKIEM, TEZ ZASYPIA TYLKO PZY SUSZARCE. PROSZE O NAMIARY DZWIEKU SUSZARKI!!!!!

HEj, ja uwielbiam ten dżzwięk , albo pralki kiedy wiruje , niestesty szukalam juz wczesniej i w polskich sklepach nie dostaniesz tzw plyty z dzwiekami zycia plodowego,za to mozesz zamowic z zagranicznych sklepow internetowych . Bylabym wdzieczna gdyb kto udostepnil na youtube ,albo przeslal na maila :) pozdrawiam

Gość młoteczek 1984
ja mojemu dziecku jak nie może zasnąć swoim głosem imituję odgłos suszarki. szszszszszszsszszszsszzzzzz i mały w ciągu 3 minut robi odlot :)

Gość tata Milenki
dzwiek suszarki i inne,mo9ja coreczka wlasnie zaczyna okres kolek,ma 20 dni,chyba najgorsze przed nami.Rzeczywiscie uspokajha sie przy dzwieku suszarki.Sciagnalem go ze strony http://www.partnersinrhyme.com/soundfx/household_sounds/Hairdryer1_wav.shtml polecam nagrac na plytke.Sa tam tez na glownej stronie inne dzwieki.Mam nadzieje ,ze pomoglem,pozdrawiam. Ps czy ktos slyszal o INFACOL'u,czy to uspokaja dziecko przy kolkach,,a moze jednak kminek??pozdrawiam

Infacol działa albo nie działa. Cecha osobnicza. Myśmy przerobili wszystko, nic nie działało, czyli Infacol też nie (również sławny Sab Simplex i Debridat, po obu pojawiła się wysypka i po obu nastąpiło mega zwiększenie występowania kolek, dziecko wyło non stop). Ale my chyba wyjątkowi jesteśmy, bo zewsząd słyszę, że Sab i Debridat to taka rewelacja).Nic to. Myśmy \"jakoś\" przetrwali, choć byłam na ścisłej diecie - 2 miesiące noszenia i llulania Krzykacza, zero czsu dla siebie, padaliśmy na mordki ;)Teraz Młoda ma 3 miesiące, od tygodnia rozszerzam dietę (bez kolek się obyło) iwygląda na to, że jest coraz lepiej, z tym, że nadal stosujemy Esputicon, bo inaczej kupka nieidzie i z gazami ciężko.Na cokolwiek się zdecydujesz, pamiętaj, że najważniejsza w sumie jest systematyczność. Nawet najlepszy lek nic nie zdziała, jak będziesz podawał na krzyż.Jak coś podajesz przed każdym karmieniem, to przed KAŻDYM, dosłownie. Ja daję Esputicon 2 krople rano i 2 krople wieczorem.Raz wieczorem zapomniałam dać i cały dzień był płacz (wzdęcia) a wieczorem kupa po pachy...

Gość nie jestes sama
kup dobra suszarke. Mojej siostry synek zasypial tylko przy suszarce i kupila dobrej marki i suszarka wytrzymywala. A poza tym szum odkurzacza jest podobny tylko jakby wyciszony.

JEZU jaka suszarka! ja was nie rozumiem ;) moja wrecz sie bala jak włączalam jakikolwiek sprzęt :) nadal tak jest. Jak sie kichnie to sie budzi,

Gość pala
moja suszarka wytrzymała 5 miesięcy (suszenia co noc) i wcale nie byla droga (30zl). teraz znalazlam nowa metode - muzyka relaksacyjna. nagralam na plytke i mala lepiej spi.(jedynie w wyjatkowych momentach wlaczam suszare) a propos dzwieku suszarki jednym z kawalkow ktore puszczam corci jest szum morza, przypomina troche ten dzwiek. ;o)

jeju dziewczyny:) czytam to i juz sie boje:) jestem w ciazy i chyba zaczne chodzic na paluszkach do konca ciazy od czasu kiedy maluszek bedzie słyszał:D

Gość soundsystem
ja mam taka plytke wiec prosze pisac

Gość Hadzi
Drogie panie, choć matką raczej nie jestem (:P) to mi jazda na takie dźwięki jakoś nie przeszła i jak mama odkurza to od razu jestem w transie ;D dodam, że mam 16 lat i przeglądając wasze strony pomyślałem, że to może wam bardzo pomóc, by uśpić wasze malucyh :) - na You Tube bez żadnego ściągania ponad trzy godziny odkurzaczy różnej maści...Pozdrawiam !! http://www.youtube.com/watch?v=hERLH3Q-hCQ

a ja polecam SEN BOBASA fajna sprawa! na początku używałam zwykłej suszarki ale ileż ona prądu ciągnie! i niebezpieczna, ciągle trzeba było stać przy maluchu. mój mąż znalazł Sen Bobasa na allegro - rewelacja! CD z nagranym dźwiękiem suszarki,odkurzacza etc. pozdrawiam gorąco!

Witam nie róbcie tego swoim dzieciom. Ja mam 30 lat i jestem uzależniony od dzwieku suszarki. Miesiecznie idzie tyle kasy na prad ze sie w pale nie mieści. Wstaje rano - suszarka, Wieczorem suszarka ide do lazieki - suszarka dobrze sie zastanówcie zanim następnym razem właczycie suszarke swojemu dziecku. A tak nawiasem suszarki za 30 złotych maja gówniany dzwiek wyją tylko, kupcie sobie lepiej jakas pożadną suszarke philipsa minimun za 70 to wam długo pociągnie

no super! zawirusował mi się komputer z tego linka! straciłam wszystkie dane! dodwanie takich linków powinny byc karane!

Gość Mysz_81
Hej, my też mamy płytę z allegro, "dobry Sen" http://allegro.pl/plyta-cd-dobry-sen-dzwieki-na-kolke-i-placz-i1311354263.html , dużo różnych dźwięków uspakajaczy dla kolkowych dzidziusiów, kto ma dziecko z kolką wie, o czym piszę ;-))) Jak mała w nocy się wybudza to włączamy od razu cd i zazwyczaj się uspokaja. Gorzej jest z usypianiem, bo ryk czasami trwa 3 godziny, ale w nocy na szczęście daje odpocząć.

Wielkie dzięki za link odkurzaczy, skutkuje, dodam że moja córka przechodzi straszne kolki... koszmar, nie spi całe dnie, leki mało pomagają, sprawdzam dosłownie wszystkie sposoby... dziś jeden z nich okazał sie skuteczny :)