Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dermaaa

żel clindacne - Clindamycini phosphas

Polecane posty

Gość dermaaa

i jak tam dobry jest?? w ogole w ulotce pisze zeby nakładac cienka warstwa, myslałam ze ten zel jest do mycia chyba nie zrozumiałam dermatolog co mi mowiła no ale oczywiscie nei myje nim twarzy tylko nakładam cienka warstwe dwa razy dziennie, a wy jak go nakładacie? aha i przed nalożeniem czym ja myjecie jakas emulsja czy jak?

Gość dermaa
no i jak uzywa ktos czy nikt niestety??

Gość cytrynka25
Miałam okrony trądzik ale się przemogłam i poszłam do dermatologa. Przepisał mi właśnie żel Clindacne do stosowania na rano i na noc na dobrze umyta cerę. Uzywałam go 3 miesiąge i widac bylo wyrażnie że znacznie mi pomógł w leczeniu tradziku, tak iz zostały czerwone tylko przebarwienia, potem przepisał mi żel ISCTREXIN i on tez okazał się trafionym ;) dodam nawet że wybielił mi przebarwienia i wszelikie blizny ;) (uzywalam go tylko na noc, na dobrze umyta buzie) teraz stosuje go juz chyba ze 4 miesiąc tak mam zalecone od dermatologa, moja buzi w dotyku stała się gładka,niewyskakuja mi już nowe pryszcze (nawet przed miesiączką) jestem zadowolona! coprawda leczenie jest długie i zmudne ale myślę że się opłaca, aby pozbyc się cholernego trądziku!m i jescze moja wazna uwaga! dziewczyny jak leczy się trądzik nie stosujcie żadnych kremów Ewentualnie pod oczy ale to bardzo rzadko! Ja maiałam zakozane od dermatologa żadnych kremów! żadnych mocnych podkładów, żadnych mydeł i żeli! wszystko odstawiałam! ale się opłaco! teraz na bużi mam juz nieliczne ślady! ale mój dermatolog powiedział że to chcwile potrwa zanim całkowicie ich nie będzie !

Gość Jakas tam...
Dla mnie też był dobry a trądzik miałam nie mały. Teraz tylko mam pojedyncze krostki i lekkie przebarwienia.