Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misaczkówna

mam pytanie...

Polecane posty

Gość misaczkówna

witam, a wiec mieszkam na 3 pietrze/na 4 i w duzym pokoju kawałek ściany nad oknami a sufitem jest mokry tj są zacieki ...widać mokre plamy oraz farba odpryskuje ,porobiły się takie bąble,pęcherze chce to zgłosić do spóldzielni dlatego pytam jak powinnam napisać pismo aby oni to zrobili a nie zbyli mnie,przeciez fundusz remontowy płace mieszkanie jest spóldzielczo własnosciowe,mieszkam tu od nie dawna tak samo jak wyjdzie się na balkon to są takie strużki,zacieki z deszczu, i widać,ze sytuacja taka jest w calym pionie

prowokacja. Jak Ci się nie podoba latawico to się wyprowadź, sąsiedzi też pewnie Cie mają dość :( Nikogo nie interesuje jak te zacieki powstały i co wrabiacie ze swoim, że są te zacieki...:(

Najlepiej pójdź sama do spółdzielni - być może wystarczy że zgłosisz ustnie i coś podpiszesz. na miejscu wszystko Ci wytłumaczą. Jeśli masz ubezpieczone mieszkanie - zgłoś to tez do ubezpieczyciela, to dostaniesz jakąś kaskę.

Gość misaczkówna
jestem zaskoczona prowokacją, jak masz coś takiego głupiuego pisać to nie pisz wcale mieszkanie jest na kredyt a zatem ubezpieczone

Gość oranżadka ty zryty berecie
sama prowokujesz idiotko pieprznięta w łeb i tylko ludzi wkurwiasz kretynko jebnięta

Gość misaczkówna
ok przyznaje się kochanek prysnął spermą nie wiem co robić wymyśliłam ten fakt z spóódzielnią? myślicie że pójdzie na to mąż i instytucja?wpadłą by dodatkowa kaska

a glupia oranzadka miesza..i miesza..i miesza..i zacieraz rece z uciechy:O

Gość misaczkówna
to już wiesz co o tobie oraznzadko sądzą i nie podszywaj sie bo co ci to da?radosc widać ze głupim nie wiele trzeba do szczescia

Gość misaczkówna
a czym najlepiej zmyć spermę woda nie idzie ni cholery

Gość misaczkówna
widać seksu dawno nie miałas,mozna pomarzyc

Gość misaczkówna
do podszywacza i co głupia zabrakło pomysłow, 3 głupie teksy i macisz na innych forach,lepiej coś mądrego poczytaj do innych sorry musialam,,nie cierpie takiego czegos może ktoś jeszcze coś poradzi???