Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana___

wychowalam potwora

Polecane posty

Gość zalamana___

mam 22 letnia corke; Od 20 lat wychowuje ja sama; Niedawno powiedziala mi, ze trzeba sie bylo nie dupczyc, to bym teraz miala spokoj. A tak sama chcialam, a ona sie na swiat nie pchala; Nie daje juz rady; Mysle, by isc gdzies ...daleko i juz nie wrocic...

Gość nie bierz tego do siebie
daj jej sie wykrzyczec,nie odpowiadaj na zaczepki,z czasem zrozumie ,że sprawia Ci ból,zycie nauczy pokory

Gość zalamana___
moja corka Anna... ma 22 lata i jest studentka, i kierowniczka sklepu... i jest podla

Gość nie łam się
ja też mam ogromne kłopoty z synem- 17 lat. Nie chodź nigdzie, niech ona idzie i ułoży sobie życie. Może kiedyś zrozumie, jak sama będzie miała dzieci. Ojciec

Gość krysia kasia
... moze to wcale nie o ciebie chodzi? moze ma jakis problem na zupelnie inny tle i wyladowuje napiecie na tobie? czasem to dziala w druga strone, jest niestety wielu rodzicow, ktorzy rzucaja niefrasobliwie przykre teksty pod adresem wlasnych dzieci, ktore na codzien szczerze kochaja. vide: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3524894&start=1020 , pierwszy post od gory. pozdrawiam i - nie martw sie. czasami kazdy z nas zachowuje sie wobec najblizszych jak ostatni sku...syn.

No cóż. Straszne słowa dla matki ale nie załamuj się może zrozumie jak wielką przykrość ci sprawiła.

Hm,a może ona ma jakieś problemy i dlatego tak mysli,że lepiej by bylo zeby jej na swiecie nie b ylo,bo nie miałabys z nią problemów?? Porozmawiaj z nią jak matka z córką,co ją tak trapi. :]

Gość zalamana___
wyje teraz... popelnilam tyle bledow, tak bardzo chcialam podolac i wynagrodzic ... jestem zalamana..wybaczcie, nawet nie mam sily pisac...ale dziekuje za oddzew Sa tu ludzie ktorym jeszcze mozna pomoc... ja juz dziekuje :(

OO Krysia Kasia,mnie wyprzedziła.Też jak miałam problemy,to pałętały mi się mysli,że po co ja zyje,bo co mnie mam urodzila id

Gość gitowiec
Dlaczego taka 'stara dupa' jeszcze siedzi na garnuszku matki, czy pępowina nie została odcięta ?

Gość Oliweczkaa
corka bez powodu tak nie powie moze nauczylas jej tego? dzieci biora przyklad z gory

Gość zalamana___
biore cala wine na siebie... NIECH MNIE KTOS UKAMIONUJE :( PROSZE :( :(

bo spłodzić dziecko to niestety nie wszystko, trzeba je jeszcze nauczyć żyć widocznie twoje sobie nie radzi

przykro mi, ze tak sie do ciebie corka odzywa. ja sie z mama duzo klucilam jak mialam 15-20 lat , ale jakbym jej tak powiedziala, to bym dostala przyslowiowa \"szmajora\" po glowie :) tak powaznie, to raczej nigdzie nie idz .... tylko usiac z nia i powiedz, ze jej zachowanie jest niemozliwe do zaakceptowania. i ze jest juz dorosla, i jesli nie zmieni swojego postepowania wobec ciebie , to oczekujesz, ze zacznie zyc doroslym zyciem - placic za mieszkanie, utrzymywac sie sama . zobaczysz co da rozmowa? moze pomoze. poza tym, taki kubel \"rzeczywistosci\" moze da jej do myslenia.

zrób awanture temu potworowi! jest dorosła i nie potrafi nad sobą zapanować... jeśli ty jej nie utemperujesz to zrobi to ktoś inny, tylko ze wtedy może sie to odbić na jej całym życiu...