Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewka1234

Czy da się zapomnieć zdradę?

Polecane posty

Witam wszystkich mam pytanie do osób, które przeżyły to co ja. Zostałam zdradzona. Czy da sę o tym zapomnieć i czy ból kiedyś mija?

Gość Na kolana
Nie. Zamilcz, zamilcz już nie chcć słyszeć Ciebie nigdy więcej, krwawi moje serce. Znikaj, znikaj już nie chce widzieć Ciebie nigdy więcej, znikaj jak najprędzej. Dałam Ci wszystko, Co mogłam dać, a w zamian za to Ty odpłacasz się taaak... Ref... I choćbyś upadł na kolana, I choćbyś błagał, To już nie działa na mnie żegnaj Twoja strata. Zabieraj wszystkie swoje rzeczy Nic tu po Tobie... Twój czas już minął, Od dziś jestem Twoim wrogiem, Ty moim wrogiem. Koniec, koniec zbyt wiele myśli bije się w mojej głowie, Przeciw Tobie... Zapomnij, zapomnij O wszystkim tym co było między nami bo to już za nami. Dałam Ci więcej, Niż mogłeś mieć. A w zamian za to tak odpłacasz się... Ref... I choćbyś upadł na kolana, I choćbyś błagał, To już nie działa na mnie żegnaj Twoja strata. Zabieraj wszystkie swoje rzeczy Nic tu po Tobie... Twój czas już minął, Od dziś jestem Twoim wrogiem, Ty moim wrogiem. Spełnić chciałam każde Twoje życzenie, Gdybyś tylko chciał, gdybyś tylko chciał. Mogłeś wszystko mieć na palca skinienie, Cierpliwość moja skończyła się... Ref...x2 I choćbyś upadł na kolana, I choćbyś błagał, To już nie działa na mnie żegnaj Twoja strata. Zabieraj wszystkie swoje rzeczy Nic tu po Tobie... Twój czas już minął, Od dziś jestem Twoim wrogiem, Ty moim wrogiem.

Czy kiedyś przestaję się myśleć i wyobrażać sobie jak to ja całował ja dotykał? Proszę o wypowiedz? Nie umiem sobie z tym poradzić

Gość Camelka 1987
Nigdy sie nie da tego zapomnieć! cały czas będziesz to sobie wyobrażac, nawet jeśli z czasem coraz rzadziej, i tak będzie Ci stawał taki obraz przed oczami. nie łódź się, że on zniknie. U mnie nie zniknął, nie jestem z tym facetem już od dwóch lat, a nadal pamietam. Mam teraz chłopaka i on cierpi za błędy tamtego, obłęd normalnie, a wszystko dlatego, że mu wybaczyłam i chciałam zapomnieć................:(

Gość trudne pytanie
Zależy od osobowości ale mówi się że zdradę można wybaczyć ale zapomnieć się nie da. U mnie tak właśnie było, czasem bywało normalnie ale po 4 latach sennych koszmarów rozstaliśmy się. A Ty sama znasz siebie najlepiej może będziesz umiała ten ból gdzieś w sobie schować. Tulę Cię :) Trzymaj się :)

Gość Kapitan Kloss Hans
Zdrada zielone oczy gada jak spiewala Kora, wybaczyc moze zapomiec mazna wzor skroconego mnozenia, zdrady niestety nie

Gość kafeteryjkan
wspolczuje bo nie potarfiłabnym chyba wybaczyć i zapomniec na pewno ale meczyłabym się z tym :o

Gość Camelka 1987
Hej, pytałaś- więc odpowiadamy, ja wiem to z doświadczenia, poniewaz mi tez sie coś takiego przydazyło. ale może zajży tu ktoś, kto wybaczył i zapomniał i teraz jest szczęśliwy:) a Ty ewka 1234? widzisz sens wybaczenia? czy może skłaniasz się ku odejściu?

Gość jfccvb
po 17 latach od zdrady moge Ci z cala stanowczoscia powiedziec,ze sie nie da...