Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MińMartu

POMÓŻCIE!!CHYBA NIE JESTEM W CIĄŻY??PLISK O POMOC!

Polecane posty

Gość MińMartu

Kochałam się z moim chłopakiem 1 dzień po okresie,z prezerwatywą i on nie doszedł we mnie a prezerwatywa na pewno nie pękła. Okres mam naprawde różnie,jak kiedyś miałam regularnie co 26-27dni tak od stycznia 2007 mam naprawde róznie.Co 14,21,28,30. W ciągu ostatnich dwóch miesięcy miałam co 25 tak też liczyłam i na ten miesiąc.Niestety się spóźnia...o 5 dni. Pomóżcie mi jakoś...będę bardzo wdzięczna.

Gość szajn
a jak ci mamy pomóc????sama piszesz,ze masz nieregularny okres.swoja droga moze wartoby było go uregulowac,chociaz to zalezy ile masz lat

Gość MińMartu
17. Chciałabym wiedzieć Czy ciąża w tym przypadku jest możliwa?

Gość Owszem......
Zrób sobie test, będziesz spokojniejsza.

Spokojnie,skoro masz nieregularne okresy,to zapewne dostaniesz niedługo.Skoro guma nie pękła,to pewnie dzidzi nie będzie.Czemu nie pójdziesz do gina po table,wyregulują ci okres.

stosunek był tak dawno że możesz zrobić test, ale skoro jest tak jak piszesz to po co? nie wiem jak miałabyś zajść skoro zabezpieczenie było i nic go nie zmniejszyło (mowao pęknięciu gumki). spokojnie czekaj! okres ma jeszcze czas, mówisz że masz nie regularne więcspokojnie.

Gość MińMartu
no w sumie tez nie dopuszczam do siebie tej mysli ale mimo wszystko martwie sie.