Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ORANGE question

DOLADOWANIE KONTA/SZYBKIE PYT.

Polecane posty

Gość ORANGE question

Witam:) mam krotkie i chyba proste pytanie, lecz nie dla mnie (mam abonament w plusie i sie nie orientuje) moj kolega jest teraz na nocnym dyzurze w wojsku i nie ma juz nic na karcie a ma tel na karte w orange jaka jest najmniejsza stawka doladowania w orange? 5 zl? jesli zaladuje mu konto powiedzmy za te 5 zl, to na ile smsow - orientacyjnie - w ciagu nocy mu wystarczy? z gory dziekuje za odpowiedzi :) aha, jak kupie to doladowanie, to jest tam taka opcja zeby komus zaladowac konto na odleglosc?

Gość ORANGE question
ojj ludzie czy ktos sie zlituje? ;) pytanie napewno dla wiekszosci tu osob jest proste a ja potrzebuje wiedziec teraz.. :(

Gość ahy i ohy
polecam www.orange.pl :P

Gość ORANGE question
wlasnie szukam i nie moge sie doszukac

Gość ORANGE question
no nie wiem wlasnie jak to zrobic :D myslalam ze jak dostane ten paragon, w ktorym kupuje sie karte to tam jest taki kod i nr doladowania, czyli rozumiem ze sama musze miec telefon w orange?

najnizsze doladowanie to 5zl i tak mozesz komus doladowac na odleglosc . sms to bodajze 25 gr czyli starczy na 20 smsow:)

nie wiem na ile esow mu to wystarczy..ale z orange do innych sieci w standarcie to 20 groszy... jak masz w innej siecie..to ze swego tel mu nie doładujesz...sprobuj z konta...jak masz konto internetowe...

Gość ORANGE question
aha dziekuje :) to tak akurat na noc kilka smsow do mnie by mu wystarczylo :P bede musiala poprosic kolezanke zeby mi wyslala kod..

Gość Irrrrrrraaanaaaa
Załaduj mu przez bank ja sobie w oragne doładowywuje 5 zł.. w BPH.. Logujesz sie tam w necie

Gość Irrrrrrraaanaaaa
Załaduj mu przez bank ja sobie w oragne doładowywuje 5 zł.. w BPH.. Logujesz sie tam w necie

Gość ORANGE question
kurde nie moge przez konto bo mam 17 lat i nie mam go jeszcze :D ewentualnie od mamy ale nie bede jej tam grzebac ;) nie bedzie to tak glupio wygladac?:D marne 5 zl?

Gość hehe.......
:D Lubisz smsować??? :classic_cool: Teraz na świeta będzie promocja w Heyah. Kupujecie startery Heyah , doładowujecie po 50 zl i dostajecie milion:D smsow do wykorzystania w sieci przez rok :classic_cool: Raj dla maniakow smsowych:P

Gość ORANGE question
szczerze? nie lubie, chyba ze strasznie mi sie nudzi. a wyspalam sie popoludniu i dzis tak szybko nie zasne, nie chce zeby mu sie nudzilo.. on nie wie ze chce mu doladowac, ale te 5 zl moze tak glupio wygladac :D chyba sie poswiece i doladuje mu za 10. ja mu bede z internetu wysylac bo juz przekroczylam abonament i to sporo..