Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ullencja

nie mogę połączyć seksu z miłością

Polecane posty

Gość ullencja

nie wie, to jest zapewne nienormalne, bo seks z miłości jest podobno zwieńczeniem dzieła...mam faceta, którego kocham, ale w łóżku z nim, nie mogę osiągnąć satysfakcji...za to z kimś, do kogo kompletnie nie czuję nic oprócz pożądania- ziemia się trzęsie...przy moim ukochanym chyba za bardzo sie stresuje...a zreszta nie wiem w czym tkwi problem...raczej napewno jestem nienormalna

Gość ullencja
jestem w tym związku "kobietą". Jesteśmy parą homoseksualną. On jak penetruje moją pupę to jakoś nie odczuwam tego jak z przypadkowym facetem. Może on woli kobiety?

Gość karmazynowa mścicielka
no comment

Gość Julka12345
hmm. Ja tez tak mam.Ja swojego nie zdradziłam, ale wnioskuje tak na podstawie poprzednich doświadczeń.Jesteśmy zaręczeni.Tak bardzo bym chciała przestać udawać..

Gość ullencja
Julcia, ja go nie zdradziłam- po prostu przypominam sobie doświadczenia wczesniejsze, z mezczyznami, z kórymi badz co badz nie łaczyło mnie głebsze uczucie a seks był nieziemski- i teraz do konca zycia mam juz udawac, ze wszystko jest ok, a na boku znależć sobie kochanka? Ja naprawde go kocham, ale jednak seks jest ważny, a my w tym względzie chyba do siebie nie pasujemy

Gość sdffssfd
Musisz wybierać ? Albo seks z kimś, bez uczucia do tej osoby, albo kochanie kogoś bez satysfakcji seksualnej, nad którą oczywiście idzie popracować ! Rozkosz przecież u Ciebie rodzi się w głowie ! Może właśnie dlatego, że innych nie kochałaś, byli Ci bardziej obojętni i właśnie dlatego osiągałaś rozkosz a teraz jesteś z kimś kogo kochasz i dlatego właśnie stres, napięcie i w ogóle pojęcie, że robisz to z kimś kogo kochasz, blokuje Cię na rozkoszne doznania ! :) Popracujcie nad tym, jeśli Ci na nim zależy, porozmawiaj z nim o tym, warto, uwierz mi ! Pozdrawiam :)