Gość ffhfhgf Napisano Listopad 16, 2007 zrobione.a te roladki naprawde maja sie pojawic w sklepie? bo spróbowałabym, najchetniej z zurawina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Listopad 16, 2007 done:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30 na karku 0 Napisano Listopad 16, 2007 i jak tam ankieta autorko?? na wszelki wypadek powtórzę, gdyby jeszcze ktoś chciał wypełnić :) http://webankieta.pl/ankieta/w1hpoetadmu4/p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30 na karku 0 Napisano Listopad 16, 2007 oo sorki ankieta już zamknięta :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janiołek 0 Napisano Listopad 16, 2007 hej! no więc zakończona już! bardzo wszystkim ponownie dziękuję za pomoc. jestem mile zaskoczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janiołek 0 Napisano Listopad 16, 2007 wyniki: 1. 85,91 % odpowiedziało,że lubi smak jabłek. reszta, mniej więcej po połowie odpowiedziała, że nie lubi lub są obojętne 2. na pytanie o kupno \"przegryzek\" 36,25% odpowiedziało, że czasami, 29,54%, że rzadko i 21,48% wcale. 3. na pytanie o ewentualny zakup takiego produktu 32,44 % odpowiedziało na raczej tak, 18,92 na raczej nie, 18,25% na \'ani tak ani nie\'. na \'nie\' i na \'tak\' mniej więcej po równo ok. 15% 4. najwięcej osób, bo 45,21 % widzi ją z żurawiną, wanilią lub rodzynkami. najmniej z sokiem i wiórkami kokosowymi. kilka odpowiedzi pojawiło się, że same lub z czekoladą, budyniem 5. Smak - zdecydowanie słodko-kwaśny, potem słodki 6. Barwa - żółta trochę poniżej 30% i dalej po równo - czerwona i brązowa 7. Konsystencja - gumiasta 47,59 % i twarda 42,76 % pojawiły się również odpowiedzi: sprężynująca, lekko ciągnąca 8. Miejsce spożywania: w domu i w pracu/szkole, o 10% mniej \"w biegu\" 9. Prawie 36% ocenia bardzo dobrze wprowadzenie takiej skórki na rynek, 34% dobrze i 23% ani dobrze ani źle 10. 48% spodziewa się,że bedzie kosztowało od 1-2zł No i zdecydowana wiekszośc kobiet w wieku do 30 lat z wykształceniem średnim, wyższym lub inżynierem/licencjatem. dochody nieistotne, a miejsce zamieszkania głównie miasto powyżej 500tys lub wieś a reszte miast porównywalnie :) nie mam zdjęcia, ale kolor rzeczywisty to żółty (sok ewentualnie miał zmienic kolor), błyszczacy, jest trochę ciągnaca się, gumiasta o smaku słodko-kwaskowym (sama baza, bo w zależności od nadzienia może iść w którąś stronę). bardzo mi pomogłyście! dziękuję! ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30 na karku 0 Napisano Listopad 17, 2007 dzięki za podsumowanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aż się uśmiechnęłam Napisano Listopad 18, 2007 a czy one są już do kupienia? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach