Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anecia007

krótki okres przez diane 35.. ?? jak to jest .. ??

Polecane posty

hey dziewczyny...mam pytanie do tych dziewczyn które biora diane 35 ... jest taka mozliwosc ze kiedy biore 4 dzien diane 35 moze mi sie skurucic okres tzn.. zawsze mialam go tydzien a teraz mam 4 dzien i juz prawie nic w sumie juz NIC... a z tego co słyszalam to po dianie 35 pzredłuza sie okres nawet do 2 tyg wiec jak jest.. bo juz sie w tym wszystkim pogubilam.. pozdrawiam i prosze o odpowiedzi..

a dopiero bierzesz pierwsze opakowanie rozumiem? to normalne ze jak sie bierze to jest krotszy. Ja kiedys bralam diane i zawsze po neij mialam okres przez 4 dni max. poza tym czemu bierzesz diane?? w wielu krajach ja wycofuja z produkcji bo jest szkodliwa!!

To normalne, tak działają pigułki anty, że okres jest i krótszy i bardziej skąpy niż był wcześniej.

wiem wlasnie ze wycofali ten srodek antykoncepcyjny diane 35 w niektórych krakach.. ja niewiem dlaczego lekarz ginekolog mi go przepisal...

a ten okres znowu mam.... wczoraj nic a teraz znów... dziewczyny macie racje ze teraz mam mniej obwitne krawawienie niz wczesniej zanim nie uzywalam tych tabletek diane 35...