Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antynikotynowa dziewczynka

Desperansa jestes??

Polecane posty

Gość antynikotynowa dziewczynka

Gość hajakies
j mam kochana do ciebie pytanie. ile ty wazysz i masz wzrostu ,??zastanawia mnie to czy w przeszlosci stosowalas ine diety czy to jest twoja pierwsza?? tyle pyatn bo fascynuje mnie jak ladnie schudlas :) gratulacje :)

mam jakieś 166/7 cm wzrostu i ważę dziś 55.6 kg ( kurcze, specjalnie się zważyłam a miałam tego nie robić...) tak, stosowałam wcześniej różne diety z różnym skutkiem.

Gość do desperansy
proszę podaj przykładowe menu diety 500 kcal. Proszę...

Gość do desperansy
???

np. -kanapka z chudą wędlinką -talerz zupki -jabłko -galaretka owocowa -jajecznica z 2 jajek -serek wiejski -1/2 marsa delight albo 4 kostki czekolady :-P - 2 parówki z kromką chlebka - brokuły - jogurt owocowy - bułeczka z tuńczykiem - sałatka warzywna no coś takiego.....

Gość do desperansy
dziękuję bardzo 👄

Gość dziewczyny jak chcecie
menu diety 500 kcal to mozecie się wzorować na diecie kopenhaskiej. tam przeciez je sie mniejwiecej 500 kcal. tylko mozecie wymieciac sobie produkty. zamiast salaty czy szpinaku inne warzywo. zamiast befsztykow piersi itp. itd.

Gość antynikotynowa dziewczyna
Witam:) chcialam sie tylko dowiedziec jaki jest Twoj cel w odchudzaniu?:)

ok. 52 kg ( 50 kg to dolna granica ). A taki pierwszy cel dla motywacji to 55 kg i już prawie osiągnięty :-)

Gość tu jest wiecej niz 500
-kanapka z chudą wędlinką -talerz zupki -jabłko -galaretka owocowa -jajecznica z 2 jajek -serek wiejski -1/2 marsa delight albo 4 kostki czekolady - 2 parówki z kromką chlebka - brokuły - jogurt owocowy - bułeczka z tuńczykiem - sałatka warzywna bzdura!!!!!!!!!!!tu jest duzo wiecej niz 500 kcal !!!!

to powyzej:o przeciez to 4 osobne propozycje dan do 500kcal:o

nie. tu nie jest więcej dziewczynko :-) np. jajecznica z 2 jajek - trochę ponad 200 kcal serek wiejski - niecałe 200 1/2 marsa delight ( czyli jeden z dwóch batoników ) - 11 kcal a teraz sobie zsumuj, jeśli to dla Ciebie nie problem :-)

Desperansa jak Ty dajesz rade tak malo jesc?? ja to bym upadla u mnie takie minimum to 1000-1200 Nie boisz sie jojo? Na psiz mi bo mnei ciekawi czy skurczyl Ci sie zoładek?:)

Dosyć łatwo przyszło mi się przestawić na takie małe racje żywieniowe, choć wiadomo, że początki są najtrudniejsze. teraz nie czuję się słabo, nie mam żadnych dolegliwości zdrowotnych. No może troszeczkę więcej śpię, ale to akurat dobrze. Jojo powinna się bać praktycznie każda osoba po diecie, niezależnie jaką stosowała. Ja jestem świadoma jego zagrożenia i nie zamierzam po osiągnięciu celu rzucić się na jedzenie, tylko powoli wychodzić z diety, nie rezygnować z ruchu, no i nie wracać już do dawnych nawyków. Żołądek mi się na pewno skurczył, bo się szybko najadam. Ostatnio przez dwa dni nie jadłam nic i o dziwo wcale nie byłam głodna. Jednak wiem ,że na dłuższą metę tak nie można , więc dziś zjadłam trochę fasolki i szybko poczułam się \"napchana\".

Gość nic nie jadłam dwa dni
ale to nie była głodówka bo nie bałam głodna. eheheheheh

eheheheheh zastanawiam się, skąd w ludziach tyle zazdrości, zawiści i wrogości?? kurcze najwyraźniej kogoś bardzo wkurzam samym faktem, że jestem, bo nie wiem, co innego może mi ta osoba zarzucić: - nie wyzywam tu nikogo - nie krytykuję - chudnę sobie, jak mi się podoba ale na pewno nie narzucam ani nie zachęcam nikogo do naśladowania mnie - nie szydzę z dziewczyn, które stosują inne diety, niz moja i chudną 1 kg miesięcznie. - nie wywyższam się i nie uważam, że zjadłam wszystkie rozumy.przedstawiam swoje poglądy, ale ich nikomu nie narzucam i ze spokojem przyjmuję zdrową krytykę Ale mimo to jest we mnie coś, co kogoś wkurza, spędza sen z powiek, nie daje spokoju i każe wchodzić na topiki moje czy o mnie i złośliwie komentować... i gdyby ta osoba robiła to w celu dania mi rady, pouczenia, czy dojrzałej krytyki, to nie pisałaby uszczypliwych tekstów nie wnoszących nic do tematu a tylko zmierzających do zmieszania mnie, wkurzenia, zawstydzenia... Najwyraźniej ktoś przeboleć nie może, że nie poddałam się po 2 dniach i nie rzuciłam na cukiereczki, że jakoś daję radę na mojej desperackiej diecie.... jednym słowem zwykła zazdrość.... Ktośiu! mam propozycję. ujawnij się pod czarnym nickiem, powiedz co Cię tak uwiera w mojej osobie i dojdźmy do jakiegoś konsensusu ;-) moze się umóimy na zmiany - ja będę pisać, rano Ty wieczorem, skoro moja obecność na forum tak bardzo Cię drażni :-D

Gość jakie to ma
znaczenie pod jakim kolorem pisze czarny nick nie swiadczy o zadnym ujawnianiu sie a nie kazdy ma ochote na osobowosc kafeteryjna czy to tak trudno ci pojac? a wracajac do tematu dziewcze zwyczajnie sie glodzisz a efekt jo-jo gwarantowany na tym niby odchudzaniu bez tolku:o

nie ma znaczenia ale mam wrażenie, że to osoba z którą rozmawiałam pod czarnym nickiem. jeśli tak, to chyba lepiej, jeśli się ujawni. Po co to wrogie \"tak trudno Ci pojąć??\" gdzie napisałam , że mi trudno??? i do jakiego tematu wracasz?? bo ja nigdzie nie pytałam, jaką przyszłość mi ktoś wróży ( pewna jest tylko śmierć i podatki :-P), czy jak ocenia moje postępowanie i jaką terminologia określać mam mój sposób odżywiania. nigdzie nie napisałam, że jojo mi nie grozi i że jem zdrowo smacznie i sycąco. a tego, że głodna nie jestem ukrywać nie bedę. nie rozumiem wiec, skąd ta potrzeba napastowania mojej osoby swoimi postami ????? to zakrawa o jakąś niezdrową obsesję...

Ja sie wtrace;) to czy bedzie miala jojo czy nie to Jej sprawa! Kazdy czlowiek uczy sie na wlasnych bledach:) Moze sie uda a jak nie to bedzie bogatsza w doswiadczenia;)

Chco szczerze zycze aby Jej sie udalo:) Ja po moich doswiadczeniach wiem ze obiecywanie sobie na diecie rygorystycznej ze po niej bedzie sie wychodzic z diety i sratatata w moim wypadku sie nie sprawdza;)

A ja mam pytanie:) Desperanso czy to Twoje pierwsze starcie z rygorystyczna dieta?:) Czy masz juz jakies doswiadczenia?:)

Gość jakie to ma
nie pochlebiaj sobie:o mam to gdzies czy bedziesz miala jo-jo czy nie czy chodzisz glodna czy nie etc wyrazilam tylko swoja opinie na temat twojej bezrozumnej diety czy raczej glodowy i tyle a ze to publiczne forum, to mam prawo wyrazac swoje osobiste opinie na ten temat ot co:o

niektórzy widocznie nie mają własnych zmartwień ( pozazdroscić..), wiec muszą zajmować się obcymi a do tego jedynie potencjalymi :-D fenomenalne!! druga opcja - mają za dużo swoich, wiec wolą i innym dołożyć wyimaginowanych, bo wtedy czują się lepiej... to z kolei chore!!

no fajnie koleżanko tylko zauważ, że opinię wyraziłaś dopiero przed chwilką, a wczesniej tylko docinałaś. czy masz gdzieś?? wątpię!! gdyby było Ci to obojętne nie marnowałabyś czasu i energii na głupie infantylne docinki. Jestem przekonana, że bardzo byś chciała, zebym to jojo miała, żeby kg wróciły mi z nawiąską :-D no niestety Cię zmartwię - nie zapowiada się na razie :-P ale jak ten fakt miałby Cię tak bardzo zadowolić, to owszem nie omieszkam o tym na forum napisać.cieszy mnie, jeśli innym mogę sprawić radość :-) zazdrość przez Ciebie przemawia - to moja opinia, którą też mam prawo wyrazić :-)