Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Avion

ginekolog - facet

Polecane posty

Gość Avion

Cześć jutro mam USG Ginekologiczne (nie przez brzuch) Martwię się, bo w tej poradni jest facet. A ja nigdy u faceta nie byłam ponadto jestem dziewicą. Boje sie iść jednak nie mam wyjścia. Jakie macie wrażania z wizyt u faceta - ginekologa? Bałyście się??? (((Bo ja się boje))))

Ja mialam takie usg... wlasnie u faceta i gdyby nie to ze on normalnie nie przyjmuje w przychodni a tylko robi usg bez zastanowienia bym sie do niego przeniosla. Super gosc. Delikatny, rozmowny. Nie masz sie czego bac... slyszalam opinie ze faceci sa delikatniejsi i to prawda.

Ja mam złe doświadczenia z kobietami (\"zaliczyłam\" 4, wszystkie wspominam ze wstrętem - chamstwo i drobnomieszczaństwo) natomiast u facetów ginekologów byłam 2 i obu wspominam bardzo mile, delikatni, spokojni, wyrozumiali -jednego "wspominam" na bieżąco bo chodzę do niego stale od kilku lat.

Ja to samo. Pierwsza wizyta u baby - koszmar. A od prawie 8 lat chodzę do faceta - i pełny komfort. A jakie znaczenie ma bycie dziewicą? Myślisz, że się na Ciebie rzuci :D?

Ja też chodzę tylko do facetów , są o wiele bardziej delikatniejsi niż \"baby\" .

raz byłam u babki i nigdy więcej chodzę do faceta i nie wyborażam sobie innego gina... jestem z niego zadowolona i nie mam zamiaru zmieniać... jest delikatny, cierpliwy, spokojnie wszystko wytłumaczy... :) i nie rzuca docinkami (a tacy się zdarzają niestety) nie bój się... zobaczysz że nie taki diabeł straszny ;) powodzenia...

Gość a ja chodzę do babki
bo mam zajebistą ginekolożkę i nie zamierzam jej zmieniać