Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonogórzanin z humorem

jest tu ktoś

Polecane posty

Gość precz z misiem
nikt nie lubi czachy :( hehehe , ale mają pomysły projektanci :) ja sobie ostatnio kupiłam torebkę (około 100zł) a następnie odkryłam , że jest kompletnie niemodna , ale już nie mam ochoty szukać :) za 1000 spokojnie znalazłabym buty , główne kryterium - obcas około 8 cm :D reszta jest niemal nieistotna ;)

co jadacie na śniadanie bo ja nie mam pomysłu na dziś :o

Gość precz z misiem
to nie kwestia wieku , a równowagi :D płaskie podeszwy zniekształcają sylwetkę ;) baleriny to zbrodnia i wymysł szatana 😠

od zawsze chodziłam w dużych szpilkach 10-11cm. Jakoś wcześniej nogi się nie męczyły. Teraz przejde kawałek i już siadam :) dlatego max 8 cm :) balerinek też nie lubię, adidasy tylko z psami na spacer.

Gość precz z misiem
zielonogórzanin , ja przez pewien czas starałam się zdrowo jadać i na śniadanie szamałam np. banany :D i orzechy dziś pewnie buła z masełkiem dobranoc Rosalinda ;)

Gość precz z misiem
adidasów nie mam , ani pół pary :D psa też :(

Gość precz z misiem
Pewnie , że bym chciała ! Niestety obecnie to wykluczone ... Może kiedyś . Nie wiem , czy byłabym dobrą opiekunką , bo nigdy nie miałam zwierza . Kotki też są kochane , ale mają humory , z tym pewnie już zupełnie bym sobie nie radziła .

chyba mam pomysł na śniadanie :) składniki składa się ze większość mam. co wy na to :) * smażone plastry bekonu * jajka sadzone * kaszanka * pieczony pomidor * tosty * kawa nescafe * fasolka w sosie pomidorowym całość jest bardzo pożywna i smaczna :classic_cool:

też miałem kota (:D) ale sąsiedzi mi go zabili :(

Gość precz z misiem
fasolka w sosie pomidorowym , o tak , zjadłabym :) chyba zaraz pobiegnę do kuchni . bardzo mi było miło z Wami :) do następnego

proszę bardzo :)

też idę szykować śniadanie :) ale mam nadzieję że jeszcze kiedyś popiszemy bo całkiem fajne to forum ps: ciekawe czy ta dziewczyna z wczoraj nas podgląda... co piszemy :o