Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ssania

PROBLEM Z NOWORODKIEM - PORADZCIE

Polecane posty

Gość mamusiaaaaaaaa
ssania-miałam tak ze swoim w 3 miesiacu jego zycia, identycznie jak ty!!!! okazało się że to ząbki więc pewnie u twojego to samo się dzieje, jeśli normalnie je, nic go nie boli to marudzi bo go dziąsełka swedzą, proponuje samorwac jakims zelem:) powodzenia :D

Gość kwiat polskiej inteligencji
zabki ida a super angielski lekarz nie był w stanie tego zdiagnozowac ? HAHAHAHAHAHAAHAHHAHA

monia100-no własnie dawałam mu trochę gryzaczka, ale musze go trzymac bo nie umie jeszcze sam, a ząbkowanie jak długo może trwac??

Gość kwiat polskiej inteligencji
spytaj GP :D:D:D:D

Gość monia100
Czasami trwa kilka miesięcy. Ale najgorsze są te pierwsze ząbki, później jest lepiej, może dlatego że starsze dziecko potrafi sie czymś zająć, pomóc sobie pocierając dziąsła czy wkładając do buzi zabawkę.

przy takich maluszkach to najgorzej bo nawet gryzaka nie potrafia same wziac, dzieki monia100

Gość głowa do góry
mysle tez ze to zabki, ale głowa do góry ssania, kup żel, nie zaszkodzi i zobaczysz czy bedzie mu po nim lepiej

Gość musisz zbadac palcem
czy ma powiekszone dziasła, jesli tak to zabkowanie sie zaczyna

Gość mama z londynu
ssania nie martw się, to ząbki każdy z nas przez to przechodzi, bedzie dobrze tylko troche cierpliwosci i tak jak radza dziewczyny kup żel:)

moja corka od 1,5 miesiaca sie slini, pakuje wszystko do buzi, czesto przy tym doslownie krzyczy z nerwami, bo nie potrafi sama sobie pomoc, pomasowac tych dziaselek. ja kupilam taka silikonowa szczoteczke na palec zakladana, daje na to troche zelu i masuje jej dziaselka ale pomaga na chwile tylko. zadnych czopkow nie daje bo nie lubie za bardzo poslugiwac sie lekami, daje jej pieluche tetrowa, wklada sobie do buzi i tez nia masuje dziaselka.