Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujaca kremu

krem dla 30-stki

Polecane posty

Gość potrzebujaca kremu

dziewczyny! wlasnie skonczylam 30 lat :-( postanowialam zaczac uzywac kremu do twarzy odpowiedniego dla mojego wieku, ktory opuzni oznaki starzenia i nawilzy skore... do tej pory stosowalam zazwyczaj zwyklego Nivea Soft, byl ok, ale przeciez w koncu musze go zmienic... co polecacie? macie jakies sprawdzone? moze jakis na noc? wszelkie propozycje mile widziane :-) cena wlasciwie nie gra roli, choc jesli bedzie tanszy to lepiej... dzieki

Gość potrzebujaca kremu
podnosze

Gość potrzebujaca kremu
nikt nie poradzi? :-(

Gość ouyf
zalezy od rodzaju cery i jej stanu tego np. czy masz zmarszczki, rozszerzone pory lub naczynka Jam mam 35 lat i kosmetyczka stierdziła, ze ie muszę uzywać kremów przeciwzmarszczkowych tylko jak najwięcej nawilżać.

Gość potrzebujaca kremu
moja cera jest normalna, mam bardzo malo zmarszczek (ale jednak), glownie wokol oczu :-(

Gość Wolna inaczej
Zdecydowanie polecam kremy bez chemikaliów, prawdziwie naturalne (dużo jest naturalnych tylko z nazwy) z wyciagów roślinnych pochodzących z organicznych upraw. Zapomnijcie o reklamowanych w TV i czasopismach chemikaliach do twarzy wypchanych konserwantami, poczytajcie co to są BIO kesmetyki: http://www.anemon.pl/index.php?a=widok&kat_id=85&nazwa=Bio_kosmetyki

Gość jadi
Serdeczne zyczenia urodzinowe!! Ja uzywam od wiekow VICHY i wygladam na 18-to,no na 20-to latke. Nic innego u mnie tak nie skutkuje jak VICHY. Wydalam w miedzy czasie kupe forsy na wyprobowanie innych (mam bardzooooo sucha skore), ktore potem uzywalam do rak. Na twoj wiek , normalna skore i pierwsze zmarszczki to : VICHY THERMAL FIX -nawilzajacy na rano VICHY MYKOINE- zapobiegajacy zmarszczka, rano i/lub wieczorem VICHY MYKOINE ANTI-AGE- pod oczy (buteleczka) VICHY PURETE THERMALE -mleczko oczyszczajace ,jezeli chcesz. Zobaczysz nie zawiedziesz sie.