Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka 83

Stało sie ...a miało byc tak pieknie

Polecane posty

Gość Jolka 83

Maz (a własciwie bydlak) pojechał do Anglii do pracy 4 lata temu Bywał w domu srednio co dwa miesiace Było super Szykowała sie swietlana przyszłosc .Dobrze zarabiał mielismy do niego dojechac z synem za jakis czas i na stałe zamieszkac tam ,kupic kiedys własny dom Wczoraj na gg oswiadczyłe ze to juz koniec Nie chce nas. W tamtym tygodniu został tatusiem a mamusia jest jaka 20letnia czeszka Co ja mam teraz zrobic ?Zostałam bez pracy bez pieniedzy bez meza syn bez ojca Jak załtwic rozwód i alimenty od gnojka

Gość randini
to rzeczywiście skurwiel :O

Gość super to powiedzial
przez gg......szok!

Gość Jolka 83
Jak załtwic rozwód i alimenty od gnojka?

Jolka 83--Witaj!Sytuacja jest nie ciekawa:o Ile synek ma lat?I ty ile masz lat?Najlepiej zrobisz jak pojdziesz do sadu z wnioskiem o rozwod za jego wina rzecz jasna.Opowiesz sedzinie co zrobil i nie martw sie.Bedzie dobrze.Zaufaj mi.Faktem jest,ze czasem jest sporo zalatwiania,ale dasz rade!

Gość wlasnie tacy sa faceci
nic dodac ,nic ujac. powodzenia. i pamietajcie (choc to nie zawsze prawda, ale w wiekszosci) ODLEGLOSC ZABIJA ZWIAZEK. zycze Ci wszystkiego dobrego.

Gość randini
Podać do sądu. Koniecznie z orzekaniem o winie. Zachwaj koniecznie te rozmowy z gg na dowód. A o alimenty (jak nie bedziesz mogła wyrwac od niego, jako, że przebywa za granicą) to podaj jego rodziców!!!

I jeszcze jedno nie kasuj archiwum gg,bo to bedzie dowod i on bedzie zniszczony!

Gość Jolka 83
Nie mam nawet jego adresu Nigdy tam nie byłam wiec ten co mam jest juz nieaktualny bo mieszak z nia od ponad roku

Gość randini
A gdzie jest zameldowany? Może u rodziców? Jak tak to pozew przyjdzie na adres jego rodziców i oni mu pewnie przekażą.

Gość Jolka 83
zameldowany jest u mnie Jego rodzice nie zyją

Gość randini
zresztą najpepiej zebyś zasięgneła porady adwokata. opowiedziała dokładnie jak wygląda sytacja i on cie powie co zrobić. pamiętaj, takich gnojów trzeba tępić!!!

Gość Jolka 83
A moze sa tu kobiety ktore miały podobny problem? Jak sie odnalazłyscie w nowej bezsensownej rzeczywistosci?

Jolka--Pamietaj by uwazac na adwokatow.Chyba,ze masz znajomosci w tym okregu lub tych ,ktorzy poleca Tobie kogos godnego tych pieniedzy jakie mu zaplacisz. Idz do sadu z wnioskiem i tam sie sprawa potoczy dalej!

Gość Jolka 83
Jak pracowac majac małe dziecko i brak miejsca w przedszkolu?

Gość uup
zapisz plik z archiwum nie sama tresc rozmow.....

Gość Jolka 83
pluplu powinnam zostawic dziecko samo w domu i isc do pracy tak?

Wspolczuje!!!! Co za beszczelny dran!!! Ale musisz byc silna teraz. Zasiegnij porady u adwokata. Pamietaj, ze musisz miec jego adres tamtejszy. Jezeli go nie masz to sad sam ustali przez ambasade ale to moze potrfac. Wiem, ze latwo sie mowi ale nie przejmuj sie nim. Teraz najwazniejsze jest Twoje dziecko!!! Musisz tylko dobrze sie dowiedziec co i jak z prawem. Ja mieszkam w Irlandi i wiele spraw koliduje z polska. Nie kloc sie z nim teraz, zeby Ci po prostu nie zwial. Moze byc problem jak nie ustala adresu.Kolezanka mojej mamy z pracy miala podobna sytuacje. Maz wyjechal do Angli zostawil ja z malym dzieckiem. Wszystko pieknie ladnie, mieli dojechac jak sie urzadzi. No i urzadzil sie!!! Okazalo sie, ze wyjezdzajac zdarzyl w polsce drugie dziecko machnac i niestety nie ta kolezanka tylko ta drugi dojedzie do Angli. Powodzenia!!!!!

Hehe!Zalosny wpis.... pewnej duszyczki :) Jola ja jestem w 5 mies.ciazy.Rozstalam sie z moim bylym,bo byl zlym czlowiekiem.Ja ze wzgledow zdrowotnych nie moge wykonywac wielu prac,a jak przyszlo co do czego to ja musialam go utrzymywac.He...takze widzisz,rozne sytacje sa w zyciu.

Gość Jolka 83
wiem plu plu ale powiedz mi gdzie ma byc moj A jak ja bede w pracy? ma byc w domu sam skoro ma 3 lata prawie?

Gość Jolka 83
masz racje bede ja ignorowac Faceci to swinie !

Gość znajdz dobrego adwokata
to najwazniejsze. i nie kasuj gg.

Gość Jolka 83
Kto kocha musi umieć zgubić się i odnaleźć.::::::::::::::::(

Jolka--mam swoje przemyslenia na temat facetow i wiesz szybko tego nie zmienie.Kiedys moze je wam zdradze.Hehe!Jedno moge powiedziec,ze faceci sa coraz bardziej nudni w swojej postaci :o :o sorry... To tylko wasza,meska zasluga.A i jeszcze jedno \"dzis\" facet to nie facet.To istota ,ktora rozwija sie cialem ,ale umyslowo sie kurczy:(

Tak Jolciu.Ja juz doswiadczylam tylu rzeczy,ze az smutno.Marze by juz wkoncu to ustalo,bo boje sie ,ze samej bedzie mi ciezko...

Gość yholkmgb
strasznie mi przykro:( a nie mozesz liczyc na pomoc rodziny?

szok :( jak mozna tak zalatwic sprawe po latach malzenstwa? :( tchorz i palant :( trzymaj sie kobieto kawal bydlaka mialas za męza ale skonczy sie sielanka a alimenty mozesz wyciagnac spore w dodatku rozwod z orzeczeniem o jego winie, tobie tez sie cos nalezy wyszysc gnoja co za ludzie