Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaką osobą....

Jaką osobą trzeba być by być kochaną

Polecane posty

Gość jaką osobą....

wiem, wiem,,,głupie pytanie.....ale...może jednak nie do końca... człowiek zasługuje na miłość przez sam fakt swego istnienia...w praktyce wygląda to zgoła inaczej....liczy się dobry wygląd np,,,to wiem na pewno,,,co jeszcze...

Gość pełną przeciwieństw

Gość przez cały świat
? Jak przez cały, to taką jak Matka Teresa

Gość Cleoooo
Chcesz zdobywac czy byc kochana - faceci tak mi sie wydaje kochaja kobiety niezalezne - ale boja sie ich - zauwaz w erialu kasia i tomek kazdy kochal kasie jak ja ogladał glupi naiwny taki maly cukiereczek - faceci widocznie to lubia w kolejnych serialach kasia juz nie byla taka fajna heheh niestety chyba wola glupie naiwne dziwczynki pytanie czemu - pewnie dlatego ze taka na wszytsko sie godzi

Gość jaką osobą....
zawsze ja zdobywalam i..............nigdy nie zdobyłam:) wykazywałam się inicjatywą, bo faceci mnie nie zauważają.

Gość Cleoooo
Moze poprostu za bardzo sie starsza, szukasz na sile ?? w czym masz problem w poznaniu czy utrzymaniu znajomosci

Gość jesli masz male cyki to nic ci
juz nie pomoze

Gość jaką osobą....
chyba w jednym i w drugim..... nie mam po prostu powodzenia, faceci chcą się ze mną jedynie przyjaźnic....

Gość zmarłą
Dopiero wtedy ludzie cię docenią

Gość widziały gały co brały
co w y z tym wygladem do cholery pelno brzydkich bab ma męzow i co i pelno ladnych jest samotnych oszaleliscie z tym wygladem wymyslcie cos innego co jest wazne zeby byc kochana?

Gość jaką osobą....
no właśnie!!!!widuję różne pary, o przeciętnym wyglądzie....

Gość rumccajjs
tak, wygląd się liczy ale nie chodzi o mega szczupłą sylwetkę ani najpiękniejszą buzię KOBIECOŚĆ!!! i dbanie o siebie nie możesz wyglądać jak chłop - zawsze lepiej mieć pomalowane paznokcie, ładne włosy i.. pachnieć! te wszystkie rzeczy które oddzielają nas od mężczyzn - wysokie obcasy, długie włosy, lekki makijaż, biżuteria a charakter? fajna, typ kumpeli (w połączeniu z zadbanym, kobiecym wyglądem to ideał), stroniąca od plotek, taka która z każdym żyje dobrze, nie ma wrogów, jest inteligentna, ale nie przemądrzała ma ambicje, ale nie za duże - faceci takich nie lubią ;) nie czepliwa! niebanalna! słodka, wdzięczna, uśmiechnięta grzeczna - która potrafi powiedzieć prosżę, dziekuje, przepraszam... która kocha zwierzęta (facetów odstrasza baba która nienawidzi zwierząt) wrazliwa, trochę nieporadna (czyli nie z gatunku - wszystko zrobię najlepiej!) która nie opowiada wciąz o byłych... która nie czepia się faceta jak deski ratunku

Gość jaką osobą....
:)i powiem Ci tak-wszystko to mam.....ale wszystko to przestaje się liczyć wobec mojej nadwagi:)pozdrawiam🌻

a tam kilka kilko wiecej nie stanowi jak masz wszystko inne

Gość Cleoooo
A jednak wyglad sie liczy ... jak kogos poznajesz nie jestes w stanie okreslic jaki ma charakter jedyne co mozesz to spojrzec na jej jego wyglad ale jesli juz dochodzi do poznania nie rozuemiem czemu nic sie nie uklada hmmm moze za moalo mowisz albo za duzo moze poprostu za bardzo chcesz sie z kims spotykac na stale facet to wyszowa i poprostu zaczyna sie bac zobowiazan ?? jak to jest z toba ?? dajesz im do zrozumienia ze chcesz sie potykac na dluzsza mete... jesl tak sproboj zrobic siemoze niedostepna niech to oni cie uwodza

Gość jaką osobą....
nie, nie jestem nachalna, ani zdesperowana. raczej normalna, przyjacielska, sympatyczna podobno. Faceci mnie nie uwodzą, nie zapraszają na randki, nie wiem czego mi brakuje:/

ja to oczywiscie daja do zrozumienia ze chodzi mi o staly zwiazek , nie mowie nic o zadnych dzieciach czy slubach jak chce niezobowiazujacych seksow to niech sobie szuka głupszych od siebie

ja to oczywiscie daja do zrozumienia ze chodzi mi o staly zwiazek , nie mowie nic o zadnych dzieciach czy slubach jak chce niezobowiazujacych seksow to niech sobie szuka głupszych od siebie

moze wlasnie za malo wymagasz od nich a faceci nie lubią takich mdlych kobiet ktore na wszystko idą

Gość jaką osobą....
echhh....nie jestem mdła, miła jestem, ale mam swóje zdanie i swój cięty charakterek...ja jednak myślę, że chodzi o moją nadwagę.

wiec co stoi na przeszkodzie w schudnieciu jak uwazasz ze to przez to nikt cie nie podrywa ?:-)

Gość jaką osobą....
:)

Gość uzasadnienie
CIEPŁA, PRACOWITA, LUBIĄCA SPRAWIAĆ DROBNE NIESPODZIANKI, LUBIĄCA GOTOWAĆ DLA KOCHANYCH OSÓB, UCZCIWA, PRAWDOMÓWNA, CZASEM WYCISZONA, CZASEM BEZTROSKA JAK DZIECKO, DAJĄCA COŚ CO MA NAJCENNIEJSZEGO: MIŁOŚĆ, DOBRO, UŚMIECH, DOBRZE WYCHOWANA

Gość jaką osobą....
piękne ideały....😍

Gość sorryz e sie wetne w temat
ale mnie zaciekawil i tak sobie pomyslalam, ze ja nigdy nikogo nie znajde.czuje sie nijaka, jak ja czuje sie nijaka to znaczy, ze inni tez mnie tak odbieraja.nic nie wnosze bedac w towarzystwie, moe jedynie milcnie, niesmialosc i strach:O jaka ja jestem beznadzijena:O trudno jest mi sie z kims zarzyjaznic, a kiedys tak nie mialam:( zle mi z tym, zamykam sie w sobie chyba coraz bardziej.

Gość jaką osobą....
musisz postarac się uwierzyć w siebie...😍

Gość sorryz e sie wetne w temat
nie potrafie.staram sie i rz jest lepiej raz gorzej ale obecnie jest znow zle, ok ale mialam sie nie uzalac nad soba ale czuje, ze inni na studich zgrali sie ze soba, wysylaja sms by zawiadomic, ze go nie bedzie ip a do mnie nitk nie pisze, ze mna nie chca gadac:Oczemu tak sie dzieje?:Onawet nie wiem kiedy ni tak sie zgrali.

Gość jaką osobą....
może stałaś daleko od grupy?nie integrowałaś się?poza tym, nie każdy musi być przebojowy i krzykliwy:) naprawdę:)

Kobiety popelniaja zasadniczy blad - mysla, ze musza spelnic jakies warunki, zeby ktos je pokochal. Potem staja na glowie, gotuja, maja pasje, cwicza i chodza do fryzjera, staraja sie byc slodkie ale niezalezne bla bla bla, a potem sa sfrustrowane, bo facet i tak woli sie gapic w telewizor zamiast je podziwiac, albo nie daj Boze odchodzi do grubszej i glupszej. Nie o to chodzi, to nie zaden wyscig, badz soba i niech ktos Cie pokocha taka, jaka jestes, tylko wtedy macie szanse byc szczesliwi. Inaczej, zapewniam cie, nic z tego nie wyjdzie.