Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

Jak jest ktoś psychologiem albo znawcą dzieci-help me

Polecane posty

Gość silnik na ropę
Durna fizdo skopiowalas z jakiejs " us " strony a nie twoj berbedz Beztalecie to rysowal!!!!!!!!!!!!!!

Przecież to Ty narysowałaś ...dziecko 4,5 letnie inaczej rysuje,mniej dokładnie,mniej sprecyzowane

Gość jozkowa
ech, oranzadka... jesli to powazne to odpowiadam: to drzewo jest rewelacyjne! wcale nie jest dziwne! dziecko uzylo wyraznych i zywych kolorow - to bardzo dobrze, dodatkowo drzewo ma owoce - dzieciak jest madry, wie juz, ze roslina sie rozwija, wie rowniez, ze nie wyrasta "z nikad", tylko ma korzenie; ptaki moga swiadczyc o ogolnej radosci malucha... ogolnie rzecz biorac - dzieciaczek wydaje sie byc zdrowym, rozumnym i madrym czlowieczkiem, ktrory dobrze rokuje na przyszlosc

Gość daj berbeciowi kredki i blok
a nie go przed kompem sadzasz do rysowania.

Gość skąd się biorą
takie porypy?? matka cie nie kocha?

jozkowa dzieki, cieszy mnie to! :) Mój berbec rzyczywiscie rysuje fantastycznie szczegóły i szczególiki-detaliki jak na swoje lata, a dopiero 5 wiosen niecałe przeżył. :) Taki mały artysta amator :)

Gość silnik na ropę
ty masz rozdwojenie jazni

Gość silnik na ropę
Wzbudzając powszechną zazdrość przechadzam się po molo w Sopocie z dorodnym kalafiorem w odbytnicy, śpiewając jednocześnie "Marsyliankę" na trzy głosy i żonglując oponami od Ursusa C-330. :classic_cool:

Gość silnik na ropę
Z posiadanych przeze mnie 14 włosów na czaszce układam sobie za pomocą lokosuszarki fantazyjne fryzury a`la Don King :classic_cool:

Gość silnik na ropę
Ponadto wczoraj kupiłem w sex-shopie sztuczny tyłek imitujący autentyczny odbyt Dona Konga. Ponieważ jestem dość nieśmiały, na razie nie udało mi się przełamać pierwszych lodów i tymczasowo włożyłem tam gałązkę białego bzu.

Gość silnik na ropę
Znajdzcie sobie osobisty pseudo a nie kradnijcie innym wy leniwce

Gość silnik na ropę
Lubię wbijać sobie gumowym młotkiem zardzewiałe gwoździe w głowę. To moja pasja od dzieciństwa i nic mnie tak nie relaksuje, nawet laotańskie masaże odbytu które robi mi sama Grażyna Torbicka. :classic_cool:

Gość silnik na ropę
Ślęcząc nad zeszytami filozoficznymi Blaise`a Pascala oraz wierszami Jasnorzewskiej-Pawlikowskiej niemal nie zauważam jak z pępka wychodzi mi chrząszcz i wygładzając elegancko swój chitynowy pancerzyk pyta mnie: "Lubisz pizgać indyki po dziobach"?

Gość silnik na ropę
Wącham klej biurowy co powoduje u mnie barwne omamy, iż zajmuję eksponowane stanowisko Starszego Odbytowego w skierniewickiej Łaźni Miejskiej. :classic_cool:

Gość siInik na ropę
W chwilach uniesienia wylewam sobie na pukiel zawartość nocnika pozostawionego na korytarzu szpitala dla weneryków w Krotoszynie po czym recytuję z pamięci i nienaganną polszczyzną Ebiego Smolarka instrukcję obsługi zszywacza marki Leitz. :classic_cool:

dziecko narysowalo korzenie i podloze..to dobrze bo zazwyczaj takie elementy jak korznie, rece stopy itd dokladnie narysowane swiadcza o tym ze dziecko jest bezpieczne!!! jest dobrze! drzewo zajmuje wieksza czesc kartki tzn ze jest wszystko okej bo gdyby bylo malutkie gdzies z boku moze to swiadczyc o niesmialosci i jakis problemach! wydaje sie ze rysunek ejst dobry?! nie masz sie co martwic!!! pozdraiwam

Gość typowy rysunek komputerkiem
po co taki topik? O co ci chodzi?

bo dzieki rysunkom dzieci mozna wyczytac ich psychike...czy maja jakies problemy , relacje miedzy rodzicami a dzieckiem itd...