Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola Z Pola

Badanie cytologiczne-cena

Polecane posty

Gość Ola Z Pola

Czy ktoś z was wie ile kosztuje badanie cytologiczne w prywatnym gabinecie? Jak długo czeka się na wyniki?

Gość dupa blada..............
10 zł. za sama cytologie. czekałam 2 tyg. na wynik.

Gość Ola z Pola
Wielkie dzięki:)

Gość ja płaciłam
70dych, bo oprócz cytologi też wchodzi badanie.,a ta za 10che, to chyba u weterynarza robiła

autorka pytała o cene samej cytologii. daruj sobie dziecino kiepskie komentarze.

Gość dziecina
to ty jesteś bo wprowadzasz w błąd .. podaj cene wizyty bo i tak za nią zapłaci..

nie wprowadzam nikogo w błąd, autorka jasno sprecyzowała pytanie.

Gość Ola z Pola
Badanie chcę zrobić w laboratorium, więc płaci się chyba za samo badanie:)

Ola z Pola-----> jak to wyglada w laboratorium tego nie wiem, pewnie więcej zapłacisz.

Gość Ola z Pola
Ok, dzięki wielkie:)

Gość Ola z Pola
Dzwoniłam właśnie do laboratorium:) Bedzie mnie to kosztowało 30zł a wynik otrzymam po 3 dniach:)

Gość pudel
Hej słuchajcie ale w panstwowej przychodni chyba to jest bezpłatne nie? BO wybieram się lada dzien na wizytę do lekarza no i wrazie co musze sie przygotować na dodatkowy wydatek... To jak to jest?

Gość Ola z Pola
wydaje mi się, że jednak się płaci, ale sama nie wiem.

Gość pudel
Uff to dobrze;) ja miałam niedawno - prawde mówiąc pierwsze słyszę o krwawieniu po cytologii, ja robiłam już 2 razy i nigdy mi się to nie zdarzyło. Jelsi to jakies bardziej obfte krwawienie to na twoim miejscu pomknęłabym do lekarza...

Gość misia-P
TEZ PIERWSZE SLYSZE O KRWAWIENIU PO CYTOLOGII.MOZE POPROSTU DOSTALAS OKRE. JA ZA CYTOLOGIE PLACILAM TEZ 10 ZL,ALE + KOSZT WIZYTY.A W PUBLICZNEJ PRZYCHODNI CYTOLOGIA JEST ZA DARMO

Gość chodze do gina z kontraktem
z NFZ wiec wizyty mam za darmo a cytologia darowa przysluguje raz w roku (mam 25 lat) a jak chce czesciej (np mam stan zapalny) to place 10 zl za samo badanie w laboratorium (lekarz pobiera za darmo) do jednej milej pani - chodze do lekarza (i to dobrego) a nie weterynarza :-P

Gość martkarp
Ola z Pola, a nie wpadłas na taki pomysł, ze w labolatorium dokonuje się badania samego materiału? Przecież ten materiał jeszcze trzeba pobrać, a laborantka, czy analityk medyczny nie mają do tego uprawnień, więc musisz iść do lekarza, który to zrobi, a to kosztuje.

Ja prywatnie za cytologie płacę 30 zł, juz bez wizyty. Z tym, że wchodze do gabinetu, siadam na fotel, pobiera i do widzenia. Tak więc można zrobic cytologię bez wizyty. Dodam że robie w gabinecie u lekarza. Wynik mam po tygodniu, wtedy idę juz na wizytę u na USG od razu

Gość krawienie po cytologii
może sie zdarzyć jeśli ktoś ma nadżerkę na szyjce macicy

Gość gdzie tak tanio robią
??? Jezu, ja chodzę prywatnie, za wizytę płacę 100 zł, a za cytologię dodatkowo 45... W Warszawie... a na wynik czekam tydzień.

Gość consilka
Aż się zastanawiam czy nas na kasę nie ciągną :( Ja za wizytę płacę 80 zł. A ostatnio jak robiłam cytologie to za wszystko 150 zł!! I ja już nie wiem do jakiego lekarza w końcu iść.. I żeby to było w jakiejś Warszawie to może jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale to małe maisteczko w lubelskim ;|

Ja mam za tydzien robioną cytologie i wybule za nia35 zl w publicznej przychodni wiec tez jest platne nie zaleznie czy prywatny czy nie ;)

consilka to bez roznicy czy duze miasto czy male , ceny sa bardzo podobne. Ja jestem z Łodzi i za cale badanie place 35 zl wiec na pewno cie naciagaja. :(

Ja mam za tydzien robioną cytologie i wybule za nia35 zl w publicznej przychodni wiec tez jest platne nie zaleznie czy prywatny czy nie ;)

Gość consilka
No wlasnie tez do tego doszłam że to naciąganie :( Robiłam ją w grudniu i mam takie obrzydzenie do tego lekarza, że trudno mi po wyniki iść. A jak się mną interesuje. :/ Dzwoniłam czy mógłby ktoś mi odebrać wyniki to mówił żebym lepiej osobiście to zrobiła bo i leczenie trzeba zacząć. I w ogóle gadka szmatka jak się czuje :/ Tylko że ja już niczego od tego lekarza nie chcę. Chcę tylko wyniki i tyle. Po fakcie w ogóle dowiedziałam się, że on praktycznie każdej pacjentce znajduje nadżerki i je wypala, mi też niby znalazł i już mu nie wierzę.

Gość consilka
ALe w przychodni pytałam ile kosztuje cytologia, to mi powiedzieli, że bezpłatnie tylko żebym przyszła jak już wszystko wylecze. To już nie wiem ;p Jako, że i tak nie będę za bardzo ufać co mi tamten lekarz powie to zrobię jeszcze cytologię na przychodni i napiszę czy coś płaciłam czy nie.

Gość ysmena
za samą cytologię chyba płaciła 30,00, wejdźcie na www.pogrosiku.eu i sie zarejestrujcie, dzisiaj jest extra oferta

Gość o-p-i-n-a
Jesli chodzi o badanie oczywiscie plus wizyta w Neomedzie w Krakowie u dr Jerzego Jakubowicza kosztuje 100zł. Ja musze robic takie badanie dwa razy w roku,ale nie wydaje mi sie zeby ta cena była jakas wysoka.