Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola Z Pola

Badanie cytologiczne-cena

Polecane posty

Gość ikonika
w Diagostyce zrobienie cytologi kosztuje 38 zl ( ceny chyba takie same w calej polsce) ja robiłam w krakowie wyniki po 5 dniach

Gość morla890
Jesli chodzi o stolicę to u dr Jacka Kostrzewy na Pl. Konstytucji cytologia kosztuje 40zł. Więc jak na stolice to nie jest to wcale dużo.

Gość basia532
Czyli same widzicie ze takie badanie nie jest drogie wiec drogie Panie, przynajmniej raz na rok mozna je wykonac

Gość ooopikl
Ja robie raz w roku u dr Jerzego Jakubowicza w Neomedzie w Krakowie. Zreszta tego lekarza wybrałam juz jakiś czas temu i tak naprawde nie zmieniam, bo słyszałam ze nie powinno tez sie co wizyte chodzic do kogoś nowego.

Gość gość
Na pewno nie mozemy bagatelizować nawet najdrobniejszych rzeczy,dolegliwosci od strony układu moczowego.Ja wiem po sobie,jak je badatelizowazałam a okazało sie ze mam nadżerke i dopiero szybko trafiłam do dr Jerzego Jakubowicza w Krakowie.Udało sie usunać,ale powinnam sie zgłosic z tym wczesniej.

Gość gość
Raz na 3 lata masz prawo do bezpłatnej.

Gość gość
Ale czy raz na 3 lata to jednak nie za rzadko jesli chodzi o takie ważne badania dla nas kobiet ?

Gość gość
jeśli cytologia wypadła pomyślnie i nie było żadnych niepokojących komórek to nie jest za rzadko

Gość gość
Własnie wracam od ginekologa byłam nie prywatnie i chciałam zrobić sobie cytologie ostatnie badanie miałam dwa lata temu i musiałam zapłacić 20 zł bo darmowa cytologia jest co trzy lata .

Gość gość
W takim wypadku najlepiej udac sie do lekarza specjalisty. W Krakowie polecam ten gabinet www.neomed.pl/, warto jest w takim wypadku postawić na dobrego specjalistę.

Gość gość
Cennik takich badań dobiera się indywidualnie. Ja wykonaywałam badanie cytologiczne tu http://histamed.pl/oferta/orientacyjny-cennik-uslug/ skontaktuj się z nimi. Na pewno powiedzą Ci na jaką kwotę powinnaś się przygotować, ale badania zrób obowiązkowo.

Gość gość
Ceny są dosyć różne więc najlepiej przedzwonić w miejsce do którego chciałabyś się udać na badania. Ja niedawno robiłam badania cytologiczne w pracowni http://alergomed.com.pl/. Mają przystępne ceny i szeroki zakres badań.

Gość gość
No właśnie, ja w Feminie ostatnio byłam na cytologii i zapłaciłam niecałe 100 zł, więc taką kwotę spokojnie można raz na rok wydać i mieć spokój i sprawdzić, czy wszystko jest w porządku.

Gość gość
no dokładnie to nie jest zbyt duży wydatek, a badać się warto. Dobrze, że wspomniałaś o Feminie, bo słyszałam dużo pozytywnych opinii i zastanawiałam się, czy się do tej kliniki wybrać.

Gość gość
Na pewno nie mozemy bagatelizować nawet najdrobniejszych rzeczy,dolegliwosci od strony układu moczowego.Ja wiem po sobie,jak je badatelizowazałam a okazało sie ze mam nadżerke i dopiero szybko trafiłam do dr Jerzego Jakubowicza w Krakowie.Udało sie usunać,ale powinnam sie zgłosic z tym wczesniej.