Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jednaaaaaaaaa

zły sen???

Polecane posty

Gość taka jednaaaaaaaaa

snił mi sie moj zmarły tata....ze umierał, ze miał robiona sekcje zwłok, ze go kroili , lezał pod jakims przescieradłem czerwonym i patrzyłam ze zyje czy nie, pozniej jakies kawałki wyciete podczas sekcji co taki sen moze oznaczac?? moze ktos sie zna na tym

moja mama chorował na raka i zmarła i też poźniej miałam przez dłużsazy okres dziwne sny niekiedy też straszne ja myslę że gdzieś tam w podświadomości poukładały się różne obrazy w taki zły sen, o którym trzeba jak najszybciej zapomnieć ja tam nie wierzę że sny mogą coś zwiastować np. że małe dziecko się śni to choroba

Gość taka jednaaaaaaaaa
no własnie czesto mi sie sni tata ....moze to tylko moja podswiadomosc.....bo tata rzeczywiscie miał robiona sekcje:O:O tylko ja sie boje moich snów.czytałam w senniku ze zmarli rodzice snia sie zeby ustrzec nas przed zblizajacym niebezpieczenstwem...i nie wiem::O:O

ja w to nie wierzę, daj spokój nie wolno tak myśleć to są jakies bzdury, teraz będziesz myślec co ci się może stać, będziesz rozpamiętywać ten sen i znowu jakieś koszmary się przyśnią, przypomnij sobie jakieś miłe chwile z ojcem, myśl o tych dobrych rzeczach

Gość taka jednaaaaaaaaa
dzieki za słowa otuchy:)

Gość jahjaha
Moj tato tez umrał na raka. co ciekawe chyba nigdu nie sniło mi sie, że nie zyje. Mam sny ze jestemy wszyscy pełna rodzina ale najczesciej sni mi sie, że tata zaginął i czekamy na jakies wiesci,

Gość taka jednaaaaaaaaa
mnie sie ni tylko ze umier nie miałam jeszcze snu ze siedzimy razem szczesliwi.tylko ciagle sni mi sie jego smierc zmartwychwstanie:O....

kurde ja tez dzisiaj mialam straszny sen a mianowicie .......widzialam wypadek chlopak rozbil sie na motorze a na ulicy zostaly kawalki skory i twarzy tego chlopaka i odcieta stopy...alez sie przerazilam

Gość jahjaha
Raz miałam taki dziwny sen. Wchodze do domu widze ze siedzi tata i mama. Wiedziałam, ze tata nie zyje ale nie bałam sie go tylko nora\malnie zaczełam rozmawiac jakby nigdy nic. W pewnej chwili pytam sie który mamy rok, rodzice odpoiwadaja ze 199którys (nie pamietam dokladnie) a tata zmarł w 2003. Zrozumiałam, ze jestem jakby w przeszłosci i zaczełam mówic rodzicom zeby dobrze wykorzystali najblizszy czas ale nie chcialam im powiedziec ze tata umrze niedługo

Gość taka jednaaaaaaaaa
albo sniło mi sie ze tata przyszedł do domu zmartwychwstały...szczesliwy chciał sie zobaczyc z mama ale mama umarła albo ze tata zmartwychwstał a my sie nie ucieszyłysmy , myslałysmy co teraz zrobimy ze jak to bedzie jak znowu umrze jak go pochowamy skoro ma juz swoj grób, był pogrzeb itd albo ciagłe sny ze serce przestaje mu bic i go reanimuje...w sumie tak było naprawde a raz mi sie sniło ze bylismy na wakacjach w bułgarii ale sie pokłócilismy i tata stał z boku i tak sie dziwnie na mnie patrzył, było mu przykro

a mnie się często śniło że moja mama miała tak jakby drugie życie, pamiętam że byłam w tych snach taka szczęśliwa że ona żyje,przytulałam się, a jak się budziłam to .... wiecie

Gość jahjaha
NAjgorsze jest jak jest taka miły sen ze jestesmy wszyscy szczesliwi a po obueniu... :( Az mi sie ryczec chce

Gość a wiecie co mi sie snilo
ze uprawialam sex z moim kuzynem i wiedzialam ze zdradzam mojego chlopaka. ale powiem ze chcialabym to na jawie :D