Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmiącaaa

Co to może oznaczać?????

Polecane posty

Gość karmiącaaa

5 miesięczne dziecko wymiotuje mi dosłownie chlustając po podaniu sztucznego mleka-Enfamil.Czy to może byc uczulenie na to mleko???Jakie w takim przypadku podać?

Gość kinia74
moje z początku tez wymiotowało choc to jeszcze noworodek -teraz jakby to chlustanie ustało - też nie wiem co to było - ja daję bebilon.

Gość karmiącaaa
moje dziecko bylo do tej pory karmione peirsia...Ale zaczyna mi brakowac mleka:(((Nie wiem co robic bo musze je przeciez karmic:(

Gość kinia74
może nie toleruje tego maleka ,ale przypuszczam,ze przyczyną jest to,że maleko matki leci powoli trzeba sie nameczyć, aby wyssać a z butelki leci szybko a dziecko może sie dławic i łykać powietrze i temu zwraca zjedzone mleczko.Może spróbój kupic smoczek bez dziurki i sama ją zrobic taką maleńką, aby pomału lecialo, bo wiem,że jak za szybko to dziecko moze nie nadążać z łykaniem.

Gość kinia74
Mój tez miał problem jadł łapczywie a szybko lecialo a potem zwracał chlustając własnie i to było przyczyną a też z początku był na piersi - byłabym go karmiła,ale miałam mało pokarmu i mały sie nie najadał a przez to płakał.Z córką też miałam ten problem, ale potem przywykła do butelki i po jakimś czasi już nie zwracała - może spróbuj go karmić pomały i po troszeczku coraz podając butelke.