Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek25__

Czy krosty koło cipki oraz na pupie moga świadczyć o chorobie wener.?

Polecane posty

Gość prawiczek25__

Ostatnio poznałem ładną i fajną dziewczynę, ma około 22 lat. Gdy zaczęliśmy się do siebie dobierać, stwierdziłem, że na pośladkach ma różne krosty, a potem jak ściągnąłem jej majtki, wokół cipki oraz na udach miała dziwne krostki. Czy to może świadczyć, że się puszcza, albo że to jakaś choroba weneryczna? nie wiem jak się jej o to zapytać, czy to wypada?

A na tyłku może mieć tzw. potówki;) Żadna tragedia. Metoda ich usunięcia jest prosta, ale lepiej Ty nie sugeruj niczego takiego;) Dziewczę się jeszcze kompleksów nabawi;) Pokochaj ją z jej chrostkami;)

I zamiast przesiadywać tutaj i oskarżać ją o byle co ,posmaruj jej krostki maścią cynkową Penaten taką dla dzieci

Gość prawiczek25__
myślałem, że to może jakaś opryszczka, albo może jakaś wenerka, kiła albo coś podobnego. Boję się, że może coś załapałem

No jak się zbyt wcześnie z kolei wydepiluje, to będzie zarośnięta w kluczowym momencie.

Gość mamamamamam
a jak usunąć te potówki z tyłeczka. piszecie, że tak prosto to prosze o radę.

Gość opalajcie sie czesto
i zadna krostka nie wyskoczy

Gość kangugugugur
mamamama ja kilka lat mialam z nimi problem i pomogly masaze szorstka rekawica podczas prysznica i smarowanie balsamem .Po tygodniu zeszlo wszystko :)

mogłeś za to złapać coś gorszego i niewidocznego, np HPV trzeba się zabezpieczać

:D Właśnie tak. Szorstka gąbka lub rękawica. Porządnie namydlić, wyszorować, dobrze wytrzeć, wetrzeć balsam bądź kremik. Ot i cała tajemnica. Latem można jeszcze tyłeczek poopalać. Też pomaga;)

Gość jeszcze pisarzu nie zglosiles
do skasowania tematu, przeciez to twoje ulubione zajecie, ile ty masz lat 60 czy wiecej???????????

Gość Kapitan Kloss Hans
zalezy autorze jakie te krostki sa. Jesli efekt nieumiejetnego golenia czy depilacji to zaden problem.