Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomidorowki

Szczyt pychy...

Polecane posty

Gość pomidorowki

Kiedys byłam u znajomej i akurat załapałam sie na kolęde, a ze jej chłopak kilka miesiecy wczesniej zginał w wypadku, to rozmawialismy z ksiedziem o zyciu po zyciu...i ta znajoma, zbiła wszystkich nawet ksiedza takim textem..Karol jest na pewno prawą ręką Boga!!(bosze, a jak nie jest prawą ręka to co?????, nie jest juz taki fajny)tutaj był prawą ręką prezesa firmy i jego zastępcą to i tam jest prawą ręka Boga..ksiadz miał dziwną mine..dla mnie to własnie PYCHA.. poza tym czy pychą nie jest?liczenie ile osob to było na jego pogrzebie i jakie to osobistosci były na pogrzebie..?qrcze to straszne?jakby pogrzeb miał byc na pokaz??ja pierdole!!

Gość iuppjmjj
o ....qrwa

Gość iuppjmjj
nie chce cie martwic,ale twoja kolezanka chyba nie jest do konca normalna

Gość tłumik.
a może to był po prostu zart albo taka głupawa odzywka nie można wzystkiego brac tak dosłownie

Gość pomidorowki
to nie był zart to było miesiac po jego smierci, ona mowiła to całkiem serio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pomidorowki
i zaproponowała mi , że pod jego nieobecnośc ja będe jej lewą ręką . tzn. będę ją wkładał jej do pochwy

Gość a moze jest w szoku
po jego smierci i jego postac urasta do czegos nadzwyczajnego? Bywa tak

Gość pomidorowki
przestancie sie podszywac ten ostatni podszyw nie jest smieszny...

Gość pomidorowki
szok juz minał, bo ponad rok minał, a ona nadal twierdzo, ze on jest prawa reka Pana Boga

Gość OPONKIPP
CHORE PODEJSCIE

Gość OPONKIPP
DEWOCJA

Gość ale plotkary

Gość OPONKIPP
KTO PLOTKARY?

Gość dsd33333
JAK KTOS MOZE , JAK KTOS śMIE TWIERDZIC, ZE KTOKOLWIEK moze byc prawa reka Pana Boga, przeciez to chyba faktycznie szczyt pychy tak gadac, biadolic jak potrzaskany

Gość ale plotkary z was
typowe mohery z was, tylko kogoś obgadać, zaraz rozwijacie temacik. porozmawiajmy może o którejś z was? normalnie bez skazy! hipokrytki! w dodatku łapiecie za słówka! i wyolbrzymiacie wszystko, naginając oczywiście na własna korzyść!

Gość dsd33333
a co tez uwazasz, ze jak umrzesz bedzie prawa reka Pana Boga..mohery to własnie osoby, ktore tak twierdza jak mozna mi powiedz byc tak zarozumiałym, butnym, bucem, pysznym, zeby tak powiedziec?trzeba miec ostre posrane i nayebane w głoweiQQQ

Gość ale plotkary z was
Karol był dobrym człowiekiem, i nieważne , że był prawą ręką prezesa, czy kogokolwiek.był sympatyczny, uczciwy i obrotny, a przy tym konsekwentny w działaniu, głeboko wierzył w Boga, ale i głęboko wierzył w ludzi. mógłby być więc z powodzeniem prawą ręką Boga.

Gość pomidorowki
ale pieprzysz, nie znasz Karola ani całej sytuacji

Gość pomidorowki
ale wiesz, ze ja rozmiawiałam na ten temat pozniej z ksiedzem i on mi powiedział, ze to byłapycha ze strony tej dziewczyny, a pycha jest najwiekszym grzechem, czetso własnie dobrzy i religijni ludzie wbrew temu co sie moiw narazeni sa na pyche...bo im łatwiej sobie pomyslec, jestem najwspanialszy!!pycha jest niedobra zła, a Pan Bog na pewno nie lubi pyszałków takich jak Ty"ale plotkary"

Gość ALE CIEKAWY TEMAT
ŁOO :P

Gość Kapitan Kloss Hans
Ja sadze ze ten Karol jest raczej zimnym trupem w pozycji horyzontalnej, i chyba jestem najblizszy prawdy

Gość pomidorowki
zresztą Pan Bog nie ma nikogo , żadnych doradzcow i prawej ręki, na ziemii, moze mogłbyc prawa reka prezesa, ale w niebie sa inne zasady, jakbys czytała i miała jakas wiedzę na temat teologii i biblii wiedziałabys, ze Pan Bog nikogo nie poniza, ani nie wywyzsza, w niebie nie ma tak jak na ziemii hierarchii społecznej, nie ma leszpych ani gorszych, a Ty bys chciałą, zrobic, z tej osoby kogos lepszego...a czemu ona ma byc prawą reka Pana Boga, a nie przykład, jakies dziecko, albo jakas kobieta ktora tez zginęła za młodu i była dobrą , madra osoba??czemu on, a nie one?nierozumiem!!nierozumiesz, ze pan BOG JEST SPRAWIEDLIWY, A NIE TAKI STRONNICZY JAK LUDZIE NA ZIEMII I JAK TY!!bo ze Twoj znajomy, to ma byc prawa reka Pana Boga, nawet w niebie byscie chcieli przekupstwo i znjomosci!!na szczescie Pan bog traktuje WSZYSTKICH JEDNAKOWO, ZAROWNO, PRZESOW FIRM, JAK I DZIECI, NIEDNYCH I BOGATYCH ZROWNUJE!!NIE W NIEBIE LEPSZYCH ANI GROSZYCH I TYLKO PYCHA LUDZKA MOZE PODPOWIADAC, ZE KTOS TAM LEPIEJ OD INNYCH1!!!

Gość pomidorowki
pomidorowki zresztą Pan Bog nie ma nikogo , żadnych doradzcow i prawej ręki, na ziemii, moze mogłbyc prawa reka prezesa, ale w niebie sa inne zasady, jakbys czytała i miała jakas wiedzę na temat teologii i biblii wiedziałabys, ze Pan Bog nikogo nie poniza, ani nie wywyzsza, w niebie nie ma tak jak na ziemii hierarchii społecznej, nie ma leszpych ani gorszych, a Ty bys chciałą, zrobic, z tej osoby kogos lepszego...a czemu ona ma byc prawą reka Pana Boga, a nie przykład, jakies dziecko, albo jakas kobieta ktora tez zginęła za młodu i była dobrą , madra osoba??czemu on, a nie one?nierozumiem!!nierozumiesz, ze pan BOG JEST SPRAWIEDLIWY, A NIE TAKI STRONNICZY JAK LUDZIE NA ZIEMII I JAK TY!!bo ze Twoj znajomy, to ma byc prawa reka Pana Boga, nawet w niebie byscie chcieli przekupstwo i znjomosci!!na szczescie Pan bog traktuje WSZYSTKICH JEDNAKOWO, ZAROWNO, PRZESOW FIRM, JAK I DZIECI, NIEDNYCH I BOGATYCH ZROWNUJE!!NIE W NIEBIE LEPSZYCH ANI GROSZYCH I TYLKO PYCHA LUDZKA MOZE PODPOWIADAC, ZE KTOS TAM LEPIEJ OD INNYCH1!!!

Gość pomidorowki
ALE PLOTKARY Z WAS LICZE NA ODPOWIEDZ!!!ALE WIDZE, ZE ZATKAłO

Gość HANSKLOC
POMIDOROWKI MąDRA Z CIEBIE BABKA

Gość ŻE CO
SZCZYT POCHWY??

Gość HANSKLOC
ALE PLOTKARY Z WAS, KOPARA OPADłA I NIE ma argumentow i uciekła, ale głupia ababa, zrezta tak samo widac zarozumiała i pyszna jak bohaterka tej historii

Gość ŻE CO
A przepraszam, szczyt pychy;)))

Gość HANSKLOC
HANSKLOC ALE PLOTKARY Z WAS, KOPARA OPADłA I NIE ma argumentow i uciekła, ale głupia ababa, zrezta tak samo widac zarozumiała i pyszna jak bohaterka tej historii