Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UIIO

CZY KOMUS Z WAS POMOGŁ SOK Z CZARNEJ RZEPY NA WŁOSY??POWIEDZCIE PROSZE..

Polecane posty

Gość Jadi
Co rozumiesz pod haslem "Pomoc na wlosy"? Czy masz na mysli jasne, ciemne; krotkie, dlugie; chude, grube; proste, krzywe; suche, tluste; farbowane czy siwe; z lupierzem czy bez??? Moze dodasz cos do twojej prozby, i moze znajdzie sie ktos kto tobie pomoze.

o ile sie nie mylę to sok z czarnej rzepy jest na wypadanie i wzmocnienie włosów. ja kiedyś próbowałam ale nie mogłam znieść zapachu.

Gość LOLIIY
a skad wiecie ze taki sok pomoze>?? musialabyscie go stosowac rok chyba zeby dal cos.

stąd że przestały mi wypadac włosy w ciągu 2 tyg odkąd zaczęłam stosować. to chyba nie wymaga dalszych tłumaczeń?

Gość LOLIIY
chyba ci sie wydaje chomiku

Gość LOLIIY
a ile razy zastosowalas ten sok na gowe ze przestaly w ciagu 2 tygodni wypadac? moja babcia mowi ze trzeba pol roku stosowac by byl efekt!!!!!

mi poleciła ciocia i zachwalała efekty ponoć już po tygodniu były mocniejsze i grubsze. jednak nawet zapach szamponów z czarna rzepą wywoływała odruch wymiotny więc nie dałam rady.

stosowałam 2 razy w tyg - już po 2 tyg wypadało mi przy myciu 5 włosów na krzyż, w przeciwieństwie do pelnych garści i zapchanej wanny przed stosowaniem soku. Od zeszłego roku, jak tylko rzepa się pojawi w sklepach (a własnie niedawno zaczął się na nią sezon) stosuję sok. No jaki jaki miałabym cel żeby ci ściemniać? Poza tym zapraszam na toipic \"Natura Górą\" - tam więcej osób wypowiadało się na ten tamat. I efekty u większości było widac bardzo szybko.

A dodam jeszcze gwoli wyjasnienia - że ja mam wypadanie włosów \"sezonowe\" - tzn. lecą mi kłaki na jesien i na wiosnę i przy takim właśnie wypadaniu rzepa mi pomaga. Przez resztę roku włosy mam zasadniczo dośc zdyscyplinowane i siedzą na swoim miejscu. Ale na jesieni i wiosną jest masakra.

Gość CHOMIKUUUU
CHOMIKU NIE MOGE ZNALEAZC TEGO WATKU NATURA GÓRA .. PODAJ LINK BLAGAM..

Gość Sarunia2510
Jakaż dyskusja ;O. Muszę się wtrącić, bo nie mogę znieść tego co widzę. Każdy forumowicz ma prawo do wydania swojej opinii, dla-tegoż zwie się forumowiczem. Jeżeli ktoś mówi, że sok z czarnej rzepy pomógł to znaczy, że pomógł skoro ktoś to stosował to wie o tym najlepiej, a nie babcia powiedziała !!! na każdym działa ten specyfik inaczej, i jeżeli tobie pomógł to bardzo się cieszę, razem z tobą!!!!! ja również zaczęłam to stosować, trzymaj kciuki!!! Pozdrawiam.