Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiewiorka2004

kto zaczyna teraz staranka??

Polecane posty

zapraszam na temat \"drugie dziecko\" my powolutku tam zaczynamy ale bez szalenstw :):D

Witaj Wiewiórka :) tez staram od listopada o dziecko.. jeszcze 5 - 6 dni do @ mam nadzieje ze nie nadejdzie:) Trzymam za Ciebie kciuki!

Gość co to są staranka
może jednak starania?

Gość no ja też
:) zobaczymy co z tego będzie już niedługo:)

ciesze sie ze jest ktos kto zaczyna w tym samym czasie:) razem bedzie razniej:) przygotowywaltyscie sie jakos do tego?? bralyscie folik??

Gość no ja też
kwas foliowy biorę już prawie od roku;)

ja lykam teraz ale nie folik tylko cos innego bo akurat foliku nie bylo w aptece. Nazywa sie to \"kwas foliowy Vita\" i zawartosc kwasu foliowego jest taka sama jak w foliku.

nie wiem czy to bylo do mnie pytanko czy do \"ja też\" mnie zostalo jeszcze 9 dni...

Gość sloczkoe
ja zaczynam SRANKO a wy? też zaczynacie sranko?

Gość sloczkoe
bdziemy mogly sie razem wspierac bedzei razniej jak razem zaczniem SRAĆ

moze byc rowniez do ciebie:) w koncu wszystkie mamy teraz ten sam problem:) czekamy do terminu @ i modlimy sie zeby jej nie bylo:)

ja biore zwykly falwit od 1.11. a jak tylko sie dowiem ze jestem w ciąży to polece do apteki po Falwit dla mamusiek:) Bolą mnie strasznie piersi i jestem bardzo rozdrazniona (popadam ze skrajnosci w skrajnosc nigdy tak nie mialam) , moga to byc niestety oznaki zblizajacej sie @ :((( Pozdrawiam ... 3mam za Nas mocno kciuki!!!

mnie tez bola piersi szczegolnie sutki chociaz nigdy tak nie mialam przed @ i kreci mi sie w glowie. jeszcze 4 dni do @ zobaczymy co bedzie; o swoim nastroju nawet nie bede pisac:/ najlepiej byloby wpasc bo jak czlowiek planuje to kupa nerwow i tyle:/

Gość po co ci falvit jeśli planujes
z macierzyństwo?:O trzeba brać kwas foliowy, a nie zwykłe witaminy dla kobiet jak falvit

Gość asinek
cześć dziewczyny:) ja też sie staram wprawdzie od października, ale na razie nic z tego:(zobaczymy moze tym razem się udało, do @ zostało 12 dni i mam nadzieje ze nie nadejdzie. trzymam kciuki za Was

najgorsze jest to czekanie:/czemu to tyle trwa?? niby 2 tyg ale to jak wiecznosc przynajmniej dlla mnie. ale napewno w koncu sie uda 3mam kciuki:) bedzie dobrze:)

wiewioreczko mam nadzieje ze za 4 dni zamiast okresu bedziesz mialą dwie sliczne kreski na teście :) ja nie moge lykac witamin bo zawieraja zelazo. Nawet w ciazy nie bralam witamin tylko kwas foliowy i jod.

dziekuje ci MaMani wierze ze tak bedzie:) tobie tez sie napewno uda:) juz nie moge doczekac sie 20.11 a dlaczego nie mozesz brac witamin??

wiewiórko bo w witaminach jest żelazo a ja nie toleruje zelaza odrazu po nim mam biegunke i wymiotuje i moja córcia też tak ma. żadnego zelaza w sztucznej postaci tzn tabletki, syropki itd.

Mi tez nie wyszlo... ja mam jeszcze 5 dni do ale juz zrobilam i jedna kreska ale co tam, moze to i lepiej bo przynajmniej sobie pochoruje w spokoju i nie bede sie zamartwiac czy leki nie zaszkodza dziecku :D:D