Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie pytanie

fajna dziewczyna zawsze znajdzie sobie faceta-zgadzacie sie z tym?

Polecane posty

Gość takie pytanie

?

No pewnie ja jestem fajna i nie tyle co znalazłam,tylko on mnie sam znalazł. :) A jakie to są te niefajne???

Gość takie pytanie
ktore maja zryty charakter. czasem dziewczyny sa brzydkie lub przecietne ale i ak maja facetow, dlaczego?bo sa fajne a jak dziewczyna ma dziwny charaker i jest zakompleksiona to i wyglad jej nie pomoze.

Gość takie pytanie
dlaczego sa sami?

Gość takie pytanie
carinio-->co to znaczy, ze jestes fajna?

ja też znam dużo osób ładnych i fajnych, którzy mają po 20parę lat są sami - mówię tu i o facetach i o kobietach. I od razu dodaję, że nie mają jakichś wygórowanych wymagań co do płci przeciwnej

Gość sama sama sama
Jestem fajna i jestem sama. Prosty powód - ten którego kocham, nie chce już mnie,a ja nie umiem być z kimś, dokogo nic nie czuję.

Gość takie pytanie
nie maja szczescia w milosci, czyli cos znimi jest nie tak

chyba ze nie chca znalezc :P a tak w ogole co to znaczy \'fajna\'? ladna? inteligentna? dowcipna?

Gość takie pytanie
a widzieliscie kiedys zakmpleksiona dziewczyne czy ez skryta i zamknieta w zwiazku?bo ja nie:O a wy?

Gość takie pytanie
noa ajk ty bys opisal osobe fajna?

nie za bardzo rozumiem stwierdzenia, że jak ktoś nie ma szczęścia w miłości, to jest coś z nim nie tak. Jak ktos nie ma szczęscia, to nie ma, los mu nie sprzyja i tyle.

nie ma czegoś takiego jak szczęście w relacjach z ludźmi... no dobra może i jest ale to 1% kontaktów. Resztę trzeba sobie samemu wypracować, jak nic nie robisz czy nic sobą nie reprezentujesz to nic nie masz

Gość takie pytanie
wlasnie, ze nie, bo jak ktos jest znow uzyje tego slowa-fajny to mu sie powiedzie i w zycu osobisym i zawodowym i w kzdym innym.jelsi widzisz jakiegos faceta i wydaje ci sie, ze jest sympatyczny, taki no rowny chlopak to chcesz go poznac i interesuje cie jego osoba i takie osoby maja wtedy szczescie w milosci, w zwiazkach itp.a jak komus nie wychodzi to znaczy, ze czegos mu brakuje. ;O

cos z nimi nie tak bo nie maja szczescia w milosci? nie sadze :O Nie jest latwo trafic na prawdziwa milosc, a sam fakt posiadania partnera nie swiadczy o tym, ze musi to byc dobry zwiazek. Latwo jest zlapac byle kogo, to o niczym nie swiadczy. Takie pseudopsychoanalizy nie maja sensu.

To, ze ktos ma powodzenie nie znaczy o tym, ze od razu musi miec partnera. Popatrz na swiatowe gwiazdy, sa piekne, bogate, otoczone tlumem wielbicieli, a czesto samotne.

Gość takie pytanie
no wlasnie, piekne, bogate ale samone..dlaczego?bo moze sa rozpuszczone, kaprysne itp itd. jak ktos jest fajny, sympatyczny to sobie szybko kogos znajdzie bo przyciagnie te druga osobe do siebie. mi czesto ludzie mowia albo mowili, ze jestem ladna i dziwiwa sie czemu sama, a ja po prostu nie przyciagam charakterem, uwazam, ze jestem dziwna.jak tak mysle sama o sobie to chyba normalne, ze i inni ak mnie beda odbierac.

Znam wiele sympatycznych, milych, otwartych osob, ktore sa same - z roznych powodow. Znam rowniez osoby zakompleksione, niesmiale, niezbyt urodziwe, ktore partnerow maja. :)

Gość takie pytanie
a ja nigdy chyba nie widzialam zakompleksionej, malowmownej osoby w zwiazku. nienawidze tych jebanych kompleksow, skad to sie bierze?

predzej czy pozniej kazda potwora znajdzie swojego amatora i juz;0 a \"fajna\" jest pojeciem wzglednym

Gość ja mam zryty charakter
nie jestem ładna a fajnego i przystojnego faceta mam

Ja też znam wiele fajnych osób,które nie są w związku,śmiem twierdzić ,że sama się do takich zaliczam :P. W przeszłości bywałam w związkach,od pół roku jestem sama i na razie raczej nie chce mieć nikogo.Z 2 strony nigdy nie wiadomo kiedy człowiek na właściwą osobę trafi,wtedy bronić się nie będe ;).

skąd to się bierze?? wbrew pozorom, kompleksy nie rodzą się same w glowie ot tak, kompleksy sie pojawiają na skutek krytyki innych. Jedną, dwie opinie na temat wygladu można jeszcze olać, ale ludzie są wredni i albo na zarty albo i całkiem poważnie często wytykają niedoskonałości innym.

Gość brzydki 1981
wystarczy żeby była tylko ładna nie musi być mądra

Chyba odwrotnie :o to wlasnie te ladne i mile dziewczyny sa same. A brzydkie kogos maja. Jak to sie dzieje?