Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśka.

MOJA PRACA DYPLOMOWA

Polecane posty

Nie mam jescze nic... Ale od dzis zabieram sie do roboty! Bede tu wpisywala moje postępy... Mam nadzieje ze zmobilizuje tym innych, takich jak ja, leniuszkow :)

Spis treści na początku pracy, ale pisze się na w końcowym czasie, o to chodziło :) Walcz :)

Wiem , że o to chodzilo :) Ale moja promotorka stwierdziła, że pierwszym krokiem w pisaniu mojej pracy będzie zrobienie spisu treści :)

Dzieki 🖐️ Mam nadzieję, że w końcu uda mi się zebrac do pracy... Muszę jescze pozbierac materiały, bo nie mam ich zbyt wiele. Jutro mam dzień wolny i mam zamiar w końcu napisac wstęp. Dam jutro znac czy mi sie udalo :)

Gość
ja właśnie jestem na finiszu, brrr, koszmar

Neurosa, tez bym juz chciała miec to za sobą. A jak na razie nie potrafię napisac nawet głupiego wstępu :(

Gość
wstęp pisze się na końcu, zaczyna się przeważnie od części praktycznej :) dowiedziałam się że 18 grudnia mam obronę... JA SIĘ BOJĘ :( że nie zdążę i że się ośmieszę

Ja sie do Ciebie dolacze tez dopiero co zaczynam prace :( szukam jakos mobilizacji moze razem na topicu bedzie nam razniej?

Dzis wstalam o 7 rano zeby pisac i dotad nic nie zrobilam (tzn posprzatalam, nastawilam 2 prania upieklam ciasteczka i zrobilam obiad) ROBIE WSZYSTKO POZA PISANIEM!!!!!!!!!!!

Za temat proponuję: Charakter prawdziwego Polaka-Katolika. Temat opracowania: \"Wytrzymałość płytki chodnikowej spuszczonej z okna 3-go piętra na głowę sąsiada wracającego z wygraną w Lotto.\" :D:D:D:P

U mnie jest inaczej, bo badania do czesci praktycznej zaczne poznoej., teraz pisze teorie. Coz, chyba pora sie jakos zebrac, pozbierac materialy i wziac sie w garsc, bo inaczej zonk ;/ Moze jak bedziemy trzymac sie razem i mobilizowac nawzajem to latwiej pojdzie :)

Dobre Osiolku :):) Ale malo praktyczne wiec sie nie podejme - moi sąsiedzi nie graja w lotto :):)

no to sie trzymajmy razem bo ja wysiadam od 2 miesiecy napisalam pol strony :( moze tutaj sie przynajmniej zmobilizuje ;(

Gość
dasz se raaadę, jak ja napisałam 100 stron to każdy może :)

To do dzieła :) Ja dzis nie dam rady, bo mam inne zajecia, ktorych nie moge zostawic na pozniej, ale od jutra zaczynam zbieranie materialow.

To do dziela :) Ja mam dzis inne zajecia, ktorych nie moge przelozyc na pozniej ,ale od jutra zaczynam zbieranie materialow :)

niech mi ktos da kopa w dupe ;( nie potrafie sie skupic a przed swietami musze oddac pierwsza czesc - okolo 25 stron a to znaczy ze musze pisac prawie 1 strone dziennie ;(

Jakos idzie mam 3/4 strony...moze dojade do 1,5 do wieczora :) 8 publikacji za mna :) czas na obiad czy tu naprawde nikogo wiecej nie ma?

Gość uupupupupupppippupuoup

Czesc Lokki. Wstyd mi sie przyznac ale u mnie nadal nic nie ruszylo. Stoje w miejscu :(

Czesc Luska! Wiesz to jest tak zawsze ale jak raz ruszysz to juz pojdzie :) Tylko nie zaczynaj od wstepu bo to najtrudniejsze zacznij np od opisania jakiejs substancji chemicznej - bo do tego latwo pozbieraz materialy itp :) Ja to wlasnie zrobilam wczoraj i mam 1 strone :) Mam nadzieje ze dzis napisze 2ga :) i bedzie git bo pisze normalnie w wordzie (tzn bez odpowiednich marginesow i odstepu 1,5 wiec najfajniej na koncu bedzie naniesc te poprawki i z 20 stron zrobi sie 30 :D Mam nadzieje ze Ci sie uda zaczac :) wczoraj byl moj pierwszy dzien porzadnego pisania bo lenilam sie od dawna i teraz jestem z siebie zadowolona :) POWODZENIA!