Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśka.

MOJA PRACA DYPLOMOWA

Polecane posty

Dobilam prawie do 2 stron, jeszcze 3 zdania i koncze :) Podsumowanie 2 dni strony:2 publikacje opisane: 21 Chyba nie jest zle, moze zdaze w te 2,5 tyg napisac kolo 20 :) Dobranoc wszystkim i do jutra!!!

O, to ładnie.. TEz bym chciala moc tak napisac :) Ale enietstye, ucze sie na zaliczenie. Zycze dobrej nocy, pozdrawiam!

No to znowu zaczynam.... mam tylko dzic 3h na pisanie ale mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie :) Powodzenia dziewczyny!

Kochane, dogadal się z moją promotorką i mge pisac od którego momentu mi sie podoba, wiec zabieram sie do pracy :) Odezwe sie wieczorem i dam Wam znac czy udalo m isie cokolwiek zrobic :) pozdrawiam 🖐️

Luska - super! Mam nadzieje ze zaliczenie tez poszlo ok! to powodzenia!!!

a ja dziś nic chyba... ani nie poczytam ani nie popiszę ;) ale ja to tak na luza...bezstresowo ;)

Jak tam dziewczyny praca? Ja napisałam pól stranym ale w ogóle mi sie to nie podoba, więc jutro będe pisała od nowa :( nie nyslalam ze ebdzie tak ciezko :(

Hej! Ja mam niestety tylko 2,5 strony.... czasmi lepsze dni czasami gorsze do pisania. Luska nie przejmuj sie za pare dni bedziesz szla jak maszyna z pisaniem :)

Czesc Kochane. Co u Was? jak idzie praca?? Ja napisałam dzis troszke ponad 1 strone.. powolutku do przodu :) a jak Wam idzie?

Gość praca dyplomowa
Mogę Ci sprzedać moją:p Mam dwie hehe;)

Gość praca dyplomowa
Też wolałam, ale przerąbana sprawa:)

Zdaje sobie z tego sprawe :) Napisanie jednej strony zabralo mi kilka dni.... Mam nadzieje ze teraz pojdzie juz latwiej. Wracam do pracy. pozdrawiam 🖐️

Czesc! Ja mam 3 ale w weekend przerwa, zaczynam pisanie znow od poniedzialku, jeeee, sloneczko swieci ide na spacer buzka!!!!

Gość luska ty lepiej
zrob sobie ten spis tresci, bo bez tego bedzie ciezko, chyba nie chcesz zeby twoja praca byla chaotyczna. Wstep mozna napisac na samym koncu. Ale rozdzialy i podrozdzialy musza byc na poczatku, to ci ulatwi sprawe. Przezraza mnie ze tak malo piszesz. Ja dlugo nie mialam weny przy pisaniu mojej pracy, ale jak sie wzielam za siebie to i do 10 stron dziennie potrafilam napisac. Moja praca bez spisu literatury i bez zalacznikow miala 101 stron, napisalam ja w niespelna 2 miesiace, wiec wez sie do roboty :) dasz rade,a pozniej zobaczysz, ze nie bylo to wcale takie trudne

Jak sie jest humanista to sobie mozna pisac po 10 stron dziennie :/ dla scislowca to jest niemozliwe chyba ze dasz rade przeczytac okolo 50-70 publikacji naukowych w jeden dzien :/

Gość luska ty lepiej
ja mialam inna metode, nie czytalam wszystkiego w calosci, tylko interesujace mnie zagadnienia :) Poza tym ja nie jestem typowa humanistka tylko pol na pol :) Inna sprawa, ze jak sie ma noz na gardle bo termin goni to sie wene natychmiast dostaje ;)

Jak idzie dziewczyny?? Ja przez ten tydzien nic nie zrobie bo mam mase innych zajec ;/ i tak to sie przedluza......

qrka ja to też nie wiem... ale widze że ja najbardziej wyluzowana jestem.... więc tez się zastanawiam czy to dobre...hmm pozdrawiam!

A ja sie staram ale tez nic dalej nie pociagnelam a teraz leze rozlozona, nos zapchany kaszel caly czas glowa jak balon.... czuje ze przez najblizsze kilka dni to o pisaniu tylko pomarzyc bede mogla.... a juz myslalam ze tej jesieni mnie ominie chorobsko :( mam nadzieje ze dacie rade cos napisac bede trzymac kciuki :)

no jak tam dziewuszki? mnie nawet się coś udało naskrobać i siedzę wytrwale! chcę jutro iść \"pokazać panu\" ;) tak, tak zdrówka! trzymajcie się i owocowej pracy!

U mnie strasznie kiepsko :( 5 stron... fatalnie a teraz wyjezdzam na 3 dni wiec znow nici z pisania :( A jak Tobie idzie?

Ja sie zatrzymalałam na 1 stronie i koniec :( Nie mialam chwilowo czasu, ale chyba od srody musze juz porządnie przysiąsc

Witam :) Dzis caly dzien poswiecam pisaniu pracy... ciekawe jak mi sie uda :) A jak u Was??