Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśka.

MOJA PRACA DYPLOMOWA

Polecane posty

mnie sie dzis jakos nie chce a jutro wyjezdzam, bede dopiero w weekend w domu wiec chyba nici z pisania, ale zycze powodzenia! Daj znac jak idzie!

Na razie napisalam jedną stronę. Myslalam,ze pojdzie troche szybciej , ale niestety... Mam andzieje ze dzis uda mi sie napisac jescze jedna :)

Gość polalolaa
ja" piszę" swoją już trzeci rok... no comment :-O

hej hej! a ja sobie obiecałam codziennie minimum 3 h poświecone pracy magisterskiej! o! i wczoraj prawie się udało. a dzis zobaczymy ;] ale chce sie tego trzymac i wziać w końcu za siebie ;) pozdrawiam! powodzonka!

I jak haniabania? udaje Cie sie?? Ja mam juz lacznie 7 stron ;) pisanie idzie mi coraz lepiej. A jak tam u Lokki? :) Pozdrawiam :) Dzis robie sobie wolne :)

Czesc! No to gratuluje! Ja dopiero wrocilam wiec ciagle stoje na 6 stronach :( Od jutra mam nadzieje znow sie wezme do porzadnej pracy, kurcze nie chce mi sie a zostaly tylko 2 tyg do swiat :( Pozdrawiam was :*

jakoś idzie... czasem wychodzi czasem nie...chodzi o te godziny ale do przodu... na razie wszystko piszę na brudno nie wiem ile mam stron ;] jutro spróbuję przepisać to i jakoś już powoli układać mam ambicje do świąt skończyć 1 rozdział ;] ściskam! :)

ło! brawo!! ja tez gdzieś tak i własnie siedze i piszę ;] czytam takie takie... postanowienie o 3h dziennie nie wyjszło... ale nic to :D dajemy radę

czesc :) mi tak dobrze nie idzie , mam tylko 15 stron :) jutro wreszcie wyjezdzam na swieta do zobaczenia w nowym roku!!! Spokojnych i pogodnych swiat Bozego Narodzenia!

i jak tam dziewczyny praca?? Ja przez świeta odpoczęłam, niedługo sesja więc zacznę pisac dalej dopiero w lutym. Ale propmotorka sprawdzila moje dwadziescia pare stron i i sie jej podobalo :)

hej hej! wszystkiego dobrego w Nowym Roku!! obfitości! no i oczywiscie powodzenia w pisaniu pracy ;) lekkich piór ! ściskam! :) :) :) i do roboty ;) piszcie jak tam u Was pisanie ;]

Hej dziewczyny! jak Wasze prace? Cos sie nie odzywacie :) U mnie dluuuuuugi przestoj :(

:) hej u mnie tez był dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi przestój, ale tak od wczoraj coś robię ;) cieszę sie, ze tez z dyplomem w końcu ruszyło! pozdrawiam!

Gość kingbritt
W zeszlym roku obronilem prace na 5 pt Wplyw terroryzmu na turystyke miedzynarodowa, moge odsprzedac, nie powielana kontakt kingbritt@o2.pl