Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśka.

MOJA PRACA DYPLOMOWA

Polecane posty

Gość ja zaczynałam
oo spisu treści tak jak mówisz. Potem rozwijałam każdy punkt. Cięęężko było ale sie napisało.Obronilam się już 3 lata temu ale pisanie pamietam. Też tak robiłam jak wy prałam ,sprzątałam , z dzieckiem na spacer szłam byle tylko nie pisać. Najgorsze było jak promotorka powiedziała że jej się wstęp nie podoba. No i pierwszy rozdział do poprawki. Koszmar wszystko na nowo. POzdrawiam. Powodzebnia.

Jakos mi nieszczegolnie idzie, czytam czytam i nic.... ciagle 1 strona... a wczoraj bylo tak latwo ;(

Powodzenia Lokki. Mam nadzieje ze uda Ci sie dzisiaj cos napisac. Ja pozbieralam dzis troszke materialow, ale znowu nie dam rady nic dzisaij zrobic bo jutro mam zaliczenie .. I tak to przekladam z dnia na dzien.. ale mam andzieje ze w końcu nadejdzie tak idzień, że napoiszę ta pierwszą stronę :)

Powodzenia na zaliczeniu! Napisalam 1/4 strony dzisiaj ale strasznie mi sie to jakos wlecze..... kurcze a za 3 tyg spotkanie z promotorem... huhhhh and dodatek weekend jestem poza domem wiec nici z pisania, mam nadzieje ze dobrne do 1,5 strony dzis bo na wiecej niestety nie licze ;(

Ważne że chociaż cos piszesz, może nie duzo, ale zawsze cos.. Ja chyba będę potrzebowała wielkieg kopniaka żeby się zmobilizowac.A do polowy grudnia musze oddac dwa pierwsze rozdzialy :(

a dlaczego pierwsze? Nie mozesz zaczac od srodka? Tak jest naprawde latwiej - bo ze srodka tematy sa bardzo scisle, a na poczatku lanie wody i to jest trudne bo potrzeba do tego zazwyczaj wiedzy ogolnej z calego zakresu pracy dyplomowej

ja wstep p[isalam razem z zakonczeniem na koncu:D :) tak lepiej bo nie wiesz dokla co bedziesz miala w tych rozdzialachg to w trakcie wyjdzie;) spis tresci moze byc ale tez pewnie sie bedzie zmienial:)

Moja promotorka zazyczyla sobie od poczatku ... mi tez byloby latwiej od srodka, ale ona twierdzi ze bedzie balagan i lepiej pisac po kolei...

a ja mam i mgr i dyplom od zrobienia ;) zaczęłam wczoraj coś czytać... i jestem w trakcie czytania kolejnych stron :D mi promotor powiedział ze mogę pisać jak chcę jak mi wygodniej... i sam mówil że jak coś pisze to później rozcina teksty , klei, dodaje... że nie da sie tak pisać pokolei od poczatku do końca :D

No to kiepsko :( ja bym chyba nigdy nie zaczela.... Do poczatku grudnia mam oddac jeden dzial - teorie czyli od publikacji do publikacji. Wyliczylam ze ma mi wyjsc kolo 30 ston i 6 sporych poddzialow :( nie chce mi sie pisac od poddzialu no 1. wiec pisze of 4tego :D a promotor i tak dostanie calosc. Jezeli musisz tez napisac do polowy grudnia teorie to naprawde zacznij od srodka idz ku przodowi i zakoncz... koncem :D

ja jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej i mam promotor powiedział że możemy pisać i od końca ale żeby to jakiś sens zachowało a z tym spisem treści to jakieś przegięcie skąd możesz wiedzieć ile co ci zajmie napisz jej na odczepnego taki konspekt co chesz po kolei zawrzeć.

Ja wyliczylam sobie bo... na podobny temat pisalam licencjat i mniej wiecej wiem ile co mi zajmuje :) ale jak to bedzie w praktyce to zobaczymy :D

Gość fss
wstęp pisze sie na koncu.

wstep mozna pisac na poczatku - bo posluzy on przeciez jako plan pracy!!! Zreszta mozna go pozniej przeciez modyfikowac, wiec nie widze dla Luski w tym problemu, gorzej ze musi wstep na poczatku napisac :/

Chyba sprobuje jutro pogadac z promotorka i przekonac ja de tego, ze latwiej bedzie mi pisac od srodka :)

ocho ale nammieszalam :) Spis tresci mialo byc ze dobrze napisac na poczatku :D

Gość kurde ja jeszcze nie mam temat
ale dzis wystosuje maila do mojego promotora i zapytam czy moze byc to cvo chodzi mi po glowie

Moj jest o terapii genowej - nie do konca sprecyzowany tzn zrobilam badania ale dokladnie temat bedzie okreslony na nastepnym spotkaniu z promotorem czyli ja jestem tu biologiczna a Luska chyba chemiczna :D

ja jestem plastyczna ale temat pedagogiczny... właściwie to jak wyżej wspomniałam będę i robić dyplom i pisać pracę temet mam od zeszłego roku... ale jeszcze do końca nie wiadomo jak będzie brzmiał w kazdym razie pisać będę coś w stylu ;) \"realizacja edukacji plastycznej w świetlicy socjoterapetycznej Nibylandia\" :D

Brzmi skomplikowanie... a ta Nibylandia... to mialas tam praktyki? I jak Ci idzie pisanie masz juz cos czy ciagle czytanie? Ja mam juz po dziurki w nosie tych papierow, publikacje mi sie walaja po calym domu :D

nie, nie miałam tam praktyk. tą świetlicę prowadzą moi przyjaciele... uznałam to za bardzo ciekawe zjawisko no i jestem tak emocjonalnie zwiazana ;) z tym miejscem dlatego taki temat... www.innydom.org hmm czytać zaczęłam wczoraj hehe plan pracy w zeszłym roku promotor mi napisał... chcę w końcu ruszyć! jakoś cieżko mi było sie zabrać. w sumie jestem w temacie na bieżąco... ale hmmm nie wiem tak na prawde od czego zacząć i jak to ugryźć wiec postanowiam działać cokolwiek hehe coś sie wyklaruje na pewno

no to powodzenia :) bardzo fajna to Nibylandia :) moja rada - czytaj i od razu pisz bo ja na poczatku przez 2 miesiace tylko czytalam... i g to mi dalo.... niestety teraz czytam to samo od poczatku i od razu pisze. Wracam do pracy :) Zajrze wieczorem Papa!

Mam poltorej strony.... postaram sie dociagnac do dwoch dzis, dziewczyny nie jest zle, to da sie jakos pisac :D

ano da! ja jeszcze nie zaczęłam ;) czytam, ale zamierzam kilka podpunktów pierwszego rozdzaiłu napisać dziś, no dobra! jeden! ;)

oj dużo w necie poznajdywałam rzeczy... :) bibliografii i opracowań idealnie pasujących do mojej pracy... hehe