Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juz-nie-kochanka

Przestalam byc kochanka - moj facet dostal dzis rozwod z zona -

Polecane posty

zycze ci zeby sad zasadzil jej od niego alimenty a ty wkoncu sie ockniesz ze polcialas na jego pieniadze! a jak nbedzie golodupiec to zobaczymy:P

a czy ta zona naprawde byla taka okropna? i radze bys sie az tak z ta radoscią nie afiszowala, bo chyba zdajesz sobie sprawe ze wasze postepowanie to czysta podlosc 🖐️

Sweet Dreams-jest różnica między sytuacją kiedy facet zostawia żonę dla kochanki, a taką jak moja-już dawno nie byli razem, poznałam go już po rozstaniu z żoną, rozwód jest tylko formalnością, ale i tak czekam na niego z utęsknieniem :)

\"Nie rozumiem tej agresji - jego byla zona (cudownie to brzmi) byla straszna a glownym powodem ich rozstania bylo to, ze usunela ciaze mimo, ze on marzyl o dziecku. Nie zawsze kochanka to zimna suka bez serca krzywdzaca bezbronna owieczke-zone\" jezeli ta kobieta naprawde nie liczyla sie z jego uczuciami, nie szanowala, kochala itd. to zycze wam szczescia bo kazdy ma do tego prawo

Carbon Black > zycze wam szczescia i milosc ❤️ ;) i w takim przypadku jak twoj rozwod jest jak najbardziej wskazany ty nie rozbilas niczyjego malzenstwa ono juz nie istanialo

ale niektórzy z was są podli...bucha z was czysta nieniwiść za to ,że ktoś jest szczęśliwy...Ja Ci zyczę wszystkiego najlepszego...Mó facet dzisiaj dostał rozwód, po tym jak 8 lat temu jego żona porwała syna i wywiozła za granicę...