Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytalskaKaska

chlopak z malym penisem,jakie pozycje?

Polecane posty

Gość Nie lubię malców
jestes ktrotko z facetem tak - to straszne, że tacy niedojrzali emocjonalnie ludzie jak ty mają w tym kraju prawo głosu.

Gość jestes ktrotko z facetem tak
jak nie znajde dziewicy to z jakas sie przespie a potem znajde sobie dziewczyne co miala jednego partnera i bedziemy kwita

Gość pytalskaKaska
to chyba jakas prowokacja jest ;] jak to bedziemy kwita? hah moze jeszcze bedziesz pytac ile razy to robila z jednym zeby byc kwita? ok ja narazie spadam do jutra

jestem dojrzaly emocjonalnie, po prostu szukam sobie porzadnej dziewczyny, ktora sie szanuje i dobrze sie prowadzi, po co mi jakas latawica, co uprawia seks od gimnazjum i majac 20 lat miala 7 facetow w lozku

Gość pytalskaKaska
najpierw piszesz ze szukasz dziewicy zeby byc czystym dla niej a teraz ze sie z jakas przespisz i poszukasz takiej co miala jednego, najpierw piszesz tak pozniej siak zastanow sie w koncu

Gość Nie lubię malców
No właśnie ten text świadczy o twojej niedojrzałości. Nie jest istotne ilu partnerów miała twoja kobieta, ważne jest kim ty jesteś dla niej.

jak nie znajde dziewicy to bede zmuszony do takiego postepowania. nie chce dac czystosci mojej komus docelowo, kto sam czysty nie bedzie. zawsze jak sie spotykam z jakas dziewczyna w moim wieku albo mlodsza to sie okazuje, ze spala np. z 5 i wiecej facetami, miala przygody, a seks traktuje jak sport

a jak kobieta zdradzala albo za pieniadze to robila? ja nie chce byc dla kobiety tylko jednym z wielu

poza tym uwazam, ze kobieta, ktora miala wielu partnerow oraz przygody nie jest juz w stanie mnie pokochac naprawde wielka milosc, bo seks traktuje intrumentalnie

Gość Dosia25
Dajcie sobie dziewczyny spokój z tym "jestes krotko z facetem tak" phi!!!! to jakis malutki debilek jest!!!! hehehehehehehheh.... co za poglądy, he! ja się oddałam z wielkiej miłości i tez prawiczkowi, i co mi z tego przyszło???? był cudowny w łózku, fakt, ale i tak mnie zdradził!!! faceci są ograniczeni i nie potrafia docenić nawet czystej, ukochanej kobiety.

po prostu szukam kobiety, ktora naprawde sie szanuje i jest porzadna. ale jesli mialbym miec w zyciu tylko jedna partnerke to musi byc to dziewica. jak moja pierwsza partnerka nie bedzie dziewica to po czasie ja rzuce i poszukam sobie takie, z ktora bede startowal z rownej pozycji, zeby bylo uczciwie

Gość halo halo halo halo
"kiedys moze spotkasz wspaniala kobiete ktora miala paru partnerow i bedziesz jej pewnie zygal non stop ze z kims spala to wnioskuje po twoich wypowiedziach ktore sa poprostu szowinistyczne" jakby byla taka wspaniala to by nie miala tylu (czyli kilku) partnerow, mnie to odpycha. dla mnie kobieta, ktora miala kilku partnerow jest odpychajaca, ochydna, brudna, zbrukana, nieczysta, skalana, niecnotliwa, obrzydliwa. odpycha mnie to, ze obcowala nago i seksualnie z tyloma facetami

Gość pytalskaKaska
halo halo widze ze zmieniles nick nudzisz i przestan juz pisac te swoje nedzne wywody na tematy na ktore nie masz pojecia

Gość halo halo halo halo
dla mnie moj koedeks jest dobry i wygodny, bo dzieki niemu mozna znalesc porzadna kobiete, ktora sie bardzo szanuje

Gość gość
jestes ktrotko z facetem tak rozwalasz mnie, sam jestem facetem i powiem ci cnotliwcu jeden- wez idz na misjonarza, utni se fiuta i zyj w celibacie- bedziesz bardzo cnotliwy a najlepiej przerób sie na eunucha lub juz nim jestes skoro nie masz popendów. Piszesz takie pierdoły o miłosci, cnotach i etyce, ze az zal.

Gość gość
Jak u ginekologa nogi na ramionach chłopaka sięga do dna pochwy.Z reszta mąż zawsze jest przy badaniu ginekologicznym więc wie jak wygląda taka pozycja.

Gość Zofiak
Miało być, w związku z małym penisem. Żyję 20lat z mężczyzną, którego penis jest długości ok.12- 14cm i mam z nim orgazmy, bo jestem zawsze dobrze podniecona poprzez urozmaicone gry i pieszczenie łechtaczki, a następnie przy ściśniętych nogach mam kolejny orgazm i kiedy czuję, że mój kochany mężczyzna dochodzi to zazwyczaj mam trzeci orgazm. To wszystko zależy od głowy, a nie od penisa.