Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Turek7988979

Napisz dwa listy...

Polecane posty

Gość Turek7988979

Mam zadanko dla was :D Z góry dzięki, mam nadzieję że pomożecie ;] Napisz dwa listy na temat wydarzeń, które rozegrały się na ostatniej prywatce lub dyskotece. Jeden list wyślecie do babci, drugi - do koleżanki. W jednym użyj ekspresywnych słów z gwary uczniowskiej, w drugim znajdą się słowa należące do polszczyzny ogólnej. Pozdro!

Gość jagooo
zapomnij:o sam se napisz

Gość nie napisze nie ma za co
kpisz

Gość to samo
chciałam napisać:o sama se pisz w tym bezedurnym temacie:o

Gość to samo
pedro>>>a ten drugi?:o

Gość Turek7988979
wbiłem na dyskobłyski, obczaiłem fajną suke, ale bardziej mi się spodobał jej alfons w czerwonym pulowerku i upierrdolonych smalcem rękawach, więc zagaiłem... -stary zachapać ci lage w kiblu? -: ok. - a bedzie spust do ust? - boje sie tak nieznajomemu - no wez, nie boj sie - no ale czemu mam sie nie bac - oj, bo sie nie boj i juz - no dobrze i poszedlem do kibla ..spalilem mu ustami fajke, spilem z jego pracia lukier i po cichaczu opuscilem lokal udajac sie do pobliskiego sklepu po paczke tic-tacow moze byc?

Gość Turek7988979
wbiłem na dyskobłyski, obczaiłem fajną suke, ale bardziej mi się spodobał jej alfons w czerwonym pulowerku i upierrdolonych smalcem rękawach, więc zagaiłem... -stary zachapać ci lage w kiblu? -: ok. - a bedzie spust do ust? - boje sie tak nieznajomemu - no wez, nie boj sie - no ale czemu mam sie nie bac - oj, bo sie nie boj i juz - no dobrze i poszedlem do kibla ..spalilem mu ustami fajke, spilem z jego pracia lukier i po cichaczu opuscilem lokal udajac sie do pobliskiego sklepu po paczke tic-tacow moze byc?