Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybko szybko

PROSZE O NATYCHMIASTOWA RADE CZY MI WYPADA TAK ISC???

Polecane posty

Gość gospodynskie kolo
a czemu kabaretki wyrzucacie sa fajne i jeszcze jak ma pod spodem jakies czarne jak pisala to ok nie bedzie ich tak widac na czarnym a fajnie to wyglada bo ja tez tak bylam ubrana ale mialam na gorze zwykly czarny top i bylo ok dziewczyno kabaretki daja tego czegos stroj staje sie przynajmniej troche inny

Gość spodnie spódniczki
Kupiłam sobie spodnie ni długie ni 3czwarte. Brązowe z materiały lekko rozszerzane na dole są takie do kostek. Założyłam je do kozaków i teraz niewiem czy dobrze to wygląda

Gość gospodynskie kolo
ty na gorze chyba nie do tematu tu trafilas i jakis twoj opis haotyczny

Gość spodnie spódniczki
znaczy one nie są nad samą kostką troche krótsze takie 7/8 . Pytam czy takie spodnie są modne ?

Gość falada
o matko skoro nikomu nie podoba się żeby tak poszła to po prostu załóż jakieś spodnie najlepiej rurki do tego fajną tunikę + dodatki włoski ładnie ułóż i już możesz wyglądać pięknie. Wiem, że się troszkę spóźniłam ale to rada na przyszłość:)

Gość dysgrotka
a mi sie wydaje ze powinna isc jak napisala.Codziennie mozemy ubrac sie w spodnie i tuniki a na imprezy czy jakies zabawy powinnysmy zaszalec jezeli zalozyla kabaretki i fajna bluzke to fajnie i brawo za odwage .takie momenty to dobry czas zebysmy pokazaly co mamy najpiekniejsze w naszej figurze jezeli nogi to szory sa idealne.

nie wiem jak u was ale u mnie jest 20 cm białego puchu ,temperatura minusowa, wieje i piździ:P a wy mówicie o szortach kabaretkach owszem super na dyskotekę ale latem!!!! rozumiem w knajpie jest ciepło ale trzeba jeszcze do niej dojść nawet samochodem spędzisz 3 minuty na dworze w mrozie. a zazwyczaj na imprezę jedzie się taksa więc trzeba liczy sie z małymi opóźnieniami. nie wiem jak wy ale ja czasem w połowie imprezy wychodzę na minutkę zaczerpnąć świeżego powietrza. czasem idę przekąsi coś do maca czy na kebab albo na fajkę czy spokojnie \"porozmawia\" z chłopakiem bez znajomych:P a w takim stroju to po minucie dupa mi zamarzła. sorki latem jak najbardziej ale przy -5 szalik kurtka kozaki rękawiczki itp.