Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naprawdę warto żyć

Naprawde Warto Życ! - reaktywacja

Polecane posty

Zapytalam ja o fakt czy kiedys bede z moim bylym to powiedziala ze juz nigdy:(Wiec pytalam o ewentualnego innego faceta to wyszlo to co napisalam:)Nie tak zle mam czas tylko ze ja wtedy bede stara dupa:)Bede miala okragle urodziny:)

ale w sumi masz dobrą wróżbę, bo kiedyś będziesz kogoś miała a ja właśnie nie mam czasu bo otworzyłam "śmierciomat" i będę żyła jeszcze tylko 3 dni, a taka szybka to ja nie jestem... :D :D

Jak to nie jestes trzeba bylo na pasterke isc u nas na dworzu dzis byla:) Ale nie poszlam bo przeziebiona jestem i zapalenie oskrzeli bybylo gwarantowane.Co to smiecimat?

na pasterkę nie poszłam bo w moim kościele zawsze jest nudno, a do mojego ulubionego mam straszne daleko. śmierciomat to takie coś co daje Ci 3 dni na przesłanie klątwy dalej bo jak nie to umrzesz. tylko nie otwieraj bo to pułapka. :-)

U nas jest z roku na rak coraz ciekawawiej nawet teraz jest jeszcze tam ognisko i ta zywa szopka i wogole jest fajnie a w innym kosciele tez jest niezle ale do niego tez mam daleko niestety ok nie otwieram tego:)

u mnie zawsze proboszcz prowadzi pasterkę. ten człowiek bez przerwy powtarza to samo i w dodatku ma taki monotonny głos, że można zasnąć. a na mrozie to niebezpieczne. (bo kościół pewnie był cały zapchany) czekam na śmierć. :-)

się kroi, ale coś się pokroić nie może. :-) śmierć jest pewna na 100%. :-) a uczucie? apffff! mogę zostać podeptana, rozgnieciona, zniszczona i ostatecznie starta z powierzchni ziemi, a już na pewno bym musiała się nadstawić, więc chyba nic z tego nie będzie. :-) może chociaż zginę w jakiś fajny, efektowny sposób. :D :D :D :D

Ty jestes w goracej wodzie kapana kroi sie i sie pokroli cierpliwosci ja mam czekac 2 lata i dam rade a ciebie nic z stad nie zabierze chyba ze ktos moze cie gdzies porwac:)

jak się pokroi to będzie cud. :-) bo siedzę przed komputerem i czekam na ten cud już kilka miesięcy. :-) problem w tym że mnie nikt nie chce porwać... znaczy nie ten co ja chcę żeby mnie porwał. ;-) :D :D :D :D

no to ja mam problem bo nie mam pojęcia jak przesłać zdjęcie. :p próbowałam już kilka razy ale za każdym razem coś było nie tak. :D :D :D sprzęt mnie nienawidzi :D

:-( aż tak źle to nie jest. :-) :D ale zamierzam umieścić to zdjęcie w necie, choćby to miała być ostatnia rzecz jaką zrobię!

Gość my names grinch
Silly, masz śliczne oczy i w ogóle słodka jesteś :) 👄 Powodzenia ;)

Silly ładna jestes,taka sympatyczna się wydajesz :) obżarliście się wczoraj???:P ja taaak.a potem mi było niedobrze hehe.

ej masakra..czy to mozliwe zebym dalej cos czuła do " milosci "z podstawówki?po tylu latach!! normalnie az mi sie wierzyc nie chce. a wszystko przez ten portal nasza klasa. normalnie nie wierze.mozliwe ze niedługo sie spotkamy,bo juz padła taka propozycja(z jego strony)zeby zrobic spotkanie klasowe.a ja tak siedze i mysle "o czym bede z nim gadac?!".

jak patrzę ile jeszcze ciasta zostało to normalnie dostaję drgawek. przez te 3 dni między świętami a Sylwkiem chyba będę 24 na dobę biegać i poprzekręcam wszystkie lustra na jakiś czas przodem do ściany...