Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam się bać

co z tym szefem ?

Polecane posty

Gość zaczynam się bać

poznaliśmy się pol roku temu,umawialiśmy się na staż,wielkie plany,ale poza tym zdarzyło nam się rozmawiac na gg,nie tylko o pracy,wyskakiwaliśmy na lody czy kolację ale on ma taki sposób bycia tak mówił że tak tarktuje sowich pracowników i żeby się przyzwyczaić,to sobie pomyslałąm że okey,jakiś czas temu chyba próbował mnie upić bo bardzi naciskał żebym wyspiła jeszcze jednego drinka bo przeciez mogę zostać u niego,tez ma herbate jakby co,teraz kiedy po2tygodniach sie odezwałam był oschły ale zadał nowe zadanie w pracy i powiedział że sprawdzi czy mam analityczny umysł....Czy on mnie chciał wykorzystać czy ciągnąłby to skoro widzi że nic z tego ze nic z mojej strony nie bedzie bo zalęzy mi na tym stażu?

Gość dontyouknow3
Jesli jesteś zadbaną i młodą kobietą to odpowiedź jest prosta. Przecież każdy szef nie sprawdza wten sposób wszytskich nowych pracowników

Gość zaczynam się bać
bez podszywów ale jak sprawdza? na początku wszystko było ok,normalnie pracowałam a teraz się to zaczęło motać,ale znowu dostałam zadania w pracy.... to ja już nie wiem on wie że mam chłopaka i wyraźnie chyba dałam mu do zrozumienia że nic z tego jakby co,

Gość dontyouknow3
dobre 🌻 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Gość zaczynam się bać
z czym dobre, albo ja taka naiwna jestem albo przesadzam :o

Gość dontyouknow3
No właśnie tak...jesteś nowa to testuje, na co może sobie pozwolić...i wiesz to czy masz faceta czy nie-to może dla niego nie wchodzić w grę, gdyż dla niego ważne jest to czy na coś może liczyć z twojej strony czy nie...czy się dasz uwieść i tak dalej czy nie... Szkoda stażu, skoro na nim Ci zależy...

Gość dontyouknow3
Poczekaj kilka dni...jak się nie zmieni nic na lepsze to będziesz musiała wybrać-albo staż w cierpieniu albo fuck you i idziesz sobie stamtąd...takie jest moje zdanie

Gość zaczynam się bać
tzn ? wolałabym żeby to wszystko zeszło na normalne tory i zaczęła się praca,normalna bez jakichs niedomówień,ale boję si ę że po prostu mnie wywali

Gość dontyouknow3
A jak by Cię wywalił to bym go nabluzgała i szukała czegoś innego...ja tak zrobiłam...w innej troszkę sytuacji

Gość zaczynam się bać
to zrobię to co mi zadał,i zaczekam na komentarz,czy zadane następne czy skrytykuje i sam oleje twierdzą cże wszystko źle :o

Gość dontyouknow3
no pewnie...tak trzymaj