Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amdara234

chce miec dzidziusia

Polecane posty

co mam zrobic.mam 29 lat i jestem w stalym zwiazku.wszystko jest ok ale moj partner nie chce miec dzieci.jest duzo starszy o de mnie i uwaza ze w jego wieku to juz za pozno na dzieci.ma juz syna,jego zona zmarla 5 lat temu.mam wszystko o co tylko poprosze ale tak bardzo chciala bym dzidziudsia.roilam juz rozne numery.ze biore tabletki itp.nie uzywamy zadnych srodkow antyk,po mimo to on zasze uwaza.czy jest jakis sposob....

Gość jola87
tak powiedz mu,że jak zależy mu na tobie to nich spełni twoje życzenie.To,że on ma dziecko wcale nie oznacza,że musi was pozbawić waszego wspólnego a jak się nie zgodzi niech spada, ty jesteś młoda i spotkasz kogoś kto najpierw z tobą się ożeni i da ci to szczęście w postaci dziecka P.s napisz jak było jeżeli odbędziesz rozmowę coś poradzimy.Głowa do góry:)

Gość wstyd mi pisać ale
kolejna ze swędzeniem macicy:O

Gość Reaktor Naczelny
\"co mam zrobic\" Masz 29 lat i nie wisz skad sie biora dzieci? :o A moze on juz nie moze, dlatego mowi ze w jego wieku juz za pozno ;)

moze miec dzieci.byl u lekarza.uwaza ze jest za stary i nie chce zeby ludzie mowili ze jest dziadkiem dla swojego potomka.mowi ze to zle wplynie takze na dziedzko,na jego rozwoj.gdy by udalo mi sie jakos zajzc w ciaze to wiem ze byl by szczesliwy.nie chce bo sie boi.nie chodzi tu o kase a po za tym wiem ze mnie kocha.udowodnil to wiele razy.

to ile twoj partner ma lat, skoro twierdzi, ze jest juz za stary na dziecko??

ma 50 ale biorac pod uwage to ze gdy dziecko bedzie mialo 10 lat to on bedzie mial 60.tego sie boi.

Gość aniulllaaa
chyba najwazniejsza jest milosc a nie wiek ..im dluzej bedzie to trwala niech sma pomysli im predzej dziecko tym lepiej niz pozzniej ..

hehe widac ze jestes ze starym dziadem dla kasy!! zal mi cie !! ciekawa jestem czy jeszce wogole mu staje :p a moze sie \"zasila\" czyms buhaha!!! zalosna jestes a co do tematu to nie dziwie mu sie ze sie wydydzi na bank kazdy bedzie mowil ze to jego dziadek a nie ojciec...hmm pewnie jego syn jest prawie w twoim wieku...moze za syna sie wez a nie za ojca wtedy takiego problemu miec nie bedziesz :p